MRRRR!

Vaikka koulujen alkaminen käytännössä keskellä kesää on kamalaa ja varsinkin kaikenlaisten koulujuttujen ostaminen on mielestäni melkein yhtä riemukasta kuin hautajaisvaatteiden hankinta, niin nyt mittani alkaa olla siinä pisteessä, että odotan koulujen alkamista suunnilleen sekunttikellon kanssa. Ja ihan mielelläni kirmaan hankkimaan penaaleita ja reppuja ja mitä kaikkea.

Alkaa niinku ottamaan aika raivokkaasti nuppiin kun täällä kodissamme lojuu joka ikinen yö jotain teinejä. Kaiken huippuna tänä aamuna sohvaltamme löytyi kuorsaava tursas, joka asuu samassa taloyhtiössä- peräti ehkä 50 metrin päässä kotoamme!

Tänään teen siitä lopun. Niinkuin eilenkin, mutta näköjään vähän tehottomasti.

Kuopuksen huoneenkin on vallannut yksi tursas, ja juuri kun mun piti se huone siivota ylläriksi huomenna kotiin palaavalle tytölle. En voi tehdä talossani mitään, kun jokapuolella on nukkuvia otuksia ja se harrastustoimintaani haittaa!

Pitäisikö vaan alkaa imuroimaan ja mesoamaan niinkuin niitä ei olisikaan? Minun kotihan tämä piruvie on. Tarviiko minun olla kohtelias ja hiljainen emäntäihminen, vaikken itse tänne ole ketään pyytänytkään yökylään?  Raivostuttaa!