Tämä on ehkä kauhein sunnuntai ikinä. Nytkin olen täällä yksin ja muutoin niin eloisasta, meluisasta ja älämölöisästä kodistani on sukeutunut huopatossutehdas, ja minä en tykkää huopatossutehtaista. En ainakaan silloin, kun ne sijaitsevat kotonani. En ainakaan tänään. Huomenna voi olla jo toisin, ja kaipaan huopistehdasta enemmän kuin mitään. Mutta sitä suren vasta huomenna.

Kaksi koiraa makaa apaattisina ja ihmetyksissään, että missäs pirussa se lauma luuraa. Niiden ei tarvi edes haukkua, kun kukaan haukuttava ei kulje ovesta sisään.

Tylsyyksissäni pesin jääkaapin. Ei ollutkaan ihan niin kevyt urakka kun kuvittelin.
Kaikki lähti siitä, kun jääkaapin takaseinään oli ilmaantunut sellainen Titanicin upottaja, jäävuori siis, joka ei kaapin automaattisulatuksen voimin lähtenyt mihinkään.

Laitoin kaapin  manuaalisesti sulamaan, tarkoituksenani  saada jäälohkare irtoamaan, ei sen kummempia.

Paskanmarjat ja pierunkukkaset. Jääkaappi osottautui niin paskaiseksi ja niin museoasteelle edenneitä tarvikkeita sisältäväksi, että minun piti  pestä koko kaappi, irrottaa kaikki hyllyt, pestä vihanneslaatikko ja heittää syntisen paljon elintarvikkeita roskikseen. Sitten piti tietty viedä se roskis samantien ulos ja lakaista lattia kaikista elintarvikeroippeista ja jahka mopin moppiosa on pyörinyt pesukoneessa, aion myös mopata keittiön lattian.

Kohta aattelin myös mankeloida. Ja mitähän vielä. Jotain hienoa kumminkin.
Onneksi huominen on jo huomenna. Onneksi riparilaiset tulevat jo aamupäivällä ja onneks mies tulee aamulla ja tytär illalla ja ONNEKS!

Minun on tänään täytynyt kiduttaa Kauraa kummallisilla kysymyksillä ja sellasta. Onneksi on Kaura.

Mun tämän illan top 5- listani on ihkuista ihkuin, vai mitä ootte mieltä:

1. mankeloi kymmeniä lakanoita, ja saa siitä hyvästä vammakäsi äntyilemään. Mutta yrittänyttähän ei panna!
2. moppaa keittiön lattia
3. möllötä
4. murjota
5. odota perhettä kotiin kuin mikäkin

Ja ennenkuin tämä menee vielä enemmän itsesääliksi niin mä lähden nyt poooois.