Nyt kuulkaa kiroiluttaa, aika rankasti.

Eilen kun olimme menossa nukkumaan kuopuksen kanssa, hokasimme että vittuperkelesaatana- hyperparasiittimuurahaiset ovat taas änkeneet lattialistan välistä kotiimme. Viime vuonna ne tuli samasta paikasta, saunan pesuhuoneen ja alakerran aulan välisen seinän alta.

Tänään sitten tyttären kanssa leikitään tappajaraivohulluja, lääninmurhaajia ja joukkoteurastajia. Pölynimurista tulee ruumisvankkuri ja muut lemmikit (ne kutsutut ja toivotut ja rakkaat) pitää laittaa vankilaan myrkytyksen ajaksi.

Nämä helvetin kutsumattomat öttiäiset ovat lentomuurahaisia. Ne on ensin ihan pieniä, tavallisen kusiaisen näköisiä, mutta sitten ne kai käy jollain salaisella Red Bull-kätköillään ja saavat siivet. Ja näyttävät lähinnä kärpäsiltä sen jälkeen.

Onneksi kyseessä ei taida olla mitkään järjen jättiläiset, koska ei ne ole siipineen kovin pitkälle tuosta sisälletulokohdasta päässeet. Mutta silti. Arvatkaa meinasinko saada edes unta, kun kummasti alkoi kutkaamaan iholla, ja olin ihan varma että sänkykin on täynnä näitä pirulaisia.

Otettiin sitten kissa ja koira viereen nukkumaan, ajatellen että ravintoketju toiminee aina :D

Niin, että tänään täällä mestataan urakalla, tuuletetaan ja kai se sitten pitää taas siivotakin, ettei ala raadot haisemaan nurkissa, ja ettei kukaan erehdy nauttimaan myrkyttynyttä murkkua. Wittu.

Raportoin sitten taas että kuin kävi.