Auh. Jumalattoman (eli epäjumalaisen) vartaloni jokainen paikka on kipeä.

Joskushan sellainen fyysinen kipu, joka on tullut vaikka liikunnasta tai jostain omituisesta kevätjuhlaheilunnasta on pelottavalla tavalla nautittavaa, siis jos se on lihaskipua. Mutta tälläinen lihasten, läskien ja luiden kimppakipu on vaivalloista. Minun pitää siis selkeästi mennä kohta baden-baden hoitotuoliin makaamaan ja korjaamaan tilanne.

Minähän en siis ole halukas tekemään sen suurempaa jakoa nk. miesten ja naisten töille, mutta kyllä betonilaattojen maastakaivaminen, betonilaattojen uudelleensijoituspaikasta mullan kaivaminen ja laattojen roudailu pitkin pihoja ja asettaminen ja nostaminen ja kauliminen ja kääntäminen kyllä kuuluu munakkaamman sukupuolin hommiin. Varsinkin kun sellaisia tästäkin talosta löytyy parikin kappaletta. Nih.

Mutta tehty mikä tehty, nyt voin hyvällä omallatunnolla maata marttyyrina pihalla ja katsoa sadistista mielihyvää tuntien kun tiskivuoret kasvavat (tiskikoneen tyhjentäminen ja täyttäminenhän on niin kauhean vaivalloista) ja  pyykkikasat levittäytyvät pitkin kodinhoitohuoneen lattiaa niin, että kohta niistä saa rakennettua kokolattiamaton. Ei paljoo pöyhi. Siivoushullu minussa on hoidettu kuntoon lääkityksellä (kuten Ainailonan uhkailulla että ryhtyy vaan blogini sunnuntaitilaajaksi) ja tää on hei kivaa! Ainahan hommat voi nakittaa toisille! Miksen ole tätä aiemmin tajunnut!?

Pankkiautomaatille Helkamoin kohta, jahka jaksan. Tyttäreni kera kaverinsa ja kaverinsa japanialaisen vieraan kanssa lähtevät Lintsille. Siinä onkin ainoa suunniteltu hommani tälle päivälle. Eri kivaa hei. Loma on ihanaa. Haluan jäädä työhaluttomuuseläkkeelle.