Meillähän on siis kaksi kissaa. Parivuotias ja vajaan vuoden ikäinen.

Tämä parivuotias saa ulkoilla ulkona, koska hän ei juuri pihaporttia pidemmälle lähde. Nuorempi taas ei saa ulkoilla, koska hän änkesi itsensä jokapaikkaan ja kaikkialle, ja täällä maailmassa asuu paljon eläinvihureita. Noh, ehkä vieras kissa pyykkituvassa oman pyykkivuoron aikana ei ole kiva juttu. Ainakaan sellaiselle joka pelkää/inhoaa/vihaa kissoja.

Raggarikissa on siis sisäkissa nyttemmin, ja aika kivasti on mennyt. Mutta siitähän nyt ei pääse yli eikä ali, että välillä se pääsee livahtamaan ulos. Aina joku tampio, toutain tai tursas jättää ovet ja ikkunat auki niin että kissa on salamana pihalla.  Asia hoituisi tosin äly helposti, jos muutettaisiin ikkunattomaan ja ovettomaan kerrostalohuoneistoon, jossa ei luuhaisi yökausia pihalla istuvia roudareita, ovista ja ikkunoista kulkevia tursaslaumoja jne.

No mutta, tätä ulkoilu/sisäilyasiaa olen käsitellyt ennenkin, se ei ole nyt aiheeni. Vaan aihe on se, että tuolla meidän vanhemmalla kissalla on oma auto. Mitäs siihen sanotte? Siis ihan oikea auto.

Kaskun usein ihmettelimme, että oli vaikka mikä myrsky tahi mylväys, niin kissa tulee kotiin suunnilleen heti kun ovelta huhuaa- ja kuivana. Naapurinmummolta se ei tullut vaan parkkipaikan suunnalta.

Päivänä eräänä kuopus sitten kurkkasi yhteen autoon sisälle- ja siellähän se kissa hengaili kuin kotonaan. Autonpenkit olivat sekä edestä että takaa aivan karvoissa, joten jokainen istumapaikka oli kissan koeponnistama. Auton pohjassa on kissanmentävä reikä, ja siitä se sinne on äkännyt sisälle mennä.

Nähtiin sitten auton omistaja päivänä eräänä ja tämä setä ilmoitti suu leveässä virneessä, että hän on suuri kissojen ystävä, ja meidän kissa saa pitää autoa kuin omanaan- niinkauan kunnes hän hinauttaa sen jonnekin kaatopaikalle. Siis auton. Lupasi tarkastaa, ettei kissa ole silloin autoilemassa :D

Mun mielestä on jotenkin ihan älyttömän huvittavaa se, että kissallamme on siis oma auto :D Tai ainakin käyttöoikeus autoon :D
8288.jpg Autoileva kissa

 

8287.jpg Autoton kissa