Ressi alkaa väkisinkin vääntymään parempaan suuntaan, eli alan pikkuhiljaa muistuttamaan normaalia ressitöntä Elmaa.

Eilinen oli vielä sellaista matalalentoa ja kiitolaukkaa, että jossain vaiheessa päivää ihmettelin, että nytkö se vatsahaava sitten tuli ja kylläpä on nopeasti haavoittuva maha mulla. Mutta se olikin vain pissahätä. Oli siis niin kiire, ettei sisäinen viestintäni toiminut ja kärvistelin tuntikausia kupla otsassa tajuamatta, että minulla on kupla otsassa. Tänään poistin tietsikan laitaan liimaamani Post-It- lapun, jonka eilen siihen asensin: muista käydä pissalla.

Lapsen leirikoulukumisaapas- ja muu varustelu tuli suoritettua nk. kieli vyön alla. Kumisaappaat  löytyivät Tarjoustalosta huokeaan 5.95 hintaan. Nyt kun lapsi on jo lähtenyt leireilemään, niin paljastanpa tässä että tosi hirveät on saappaat, vaikka niissä on sellainen sentin korkokin ja kaikkea. Tosi iso kiitos kaikille kumppareita tarjonneille. Ootte ystävällisiä ja kivoja ihmisiä.

Eilen sain siis hoidettua lapsen leirikoulujutut kaikkinensa kuntoon. Myös viikonlopun tilapäisen orpouden, joten iso kivenjärkäle ja ressitekijä on näin ollen poistunut sydämeltäni. Tässäkin kohtaa haluan kiittää kaikkia inhimillisiä ja kivoja lukijoitani, jotka kannustitte minua tässä lasten yksinjättämisasiassa. Ootte järkeviä ja tärkeitä ihmisiä.

Myös tuhat erilaista työjuttua tuli tehtyä.

Huomasin, että olen aika hyvä junailemaan sellaisia isoja kokonaisuuksia, joiden kulun ja aikataulutuksen saan itse päättää. Mutta sitten kun on kiljoona asiaa, joiden tekeminen riippuu muista tahoista, aikataulut ovat jonkun muun lukkoonlyömiä, hirveetä sälää silppua ja ihmisiä ja tavaraa ja sorvia ja leirikoulua ja lapsenvahteja ja powerpoint-esityksiä ja sitä ja vielä sitäkin, niin meinaan ressaantua. Huh.

Kauhean päivän jälkeen päätin rentoutua telkkarin ääressä. Katsoin  silmä pitkänä sitä suuresti rummutettua Suomen Big Brotheria. Voi plääh. Olipa niinku tosi räväkkää meininkiä talossa. Esittelyosion (tai sen missä esiintyi artisteja ja bändejä) paras osio oli sen lopputekstit. Ja nekin vain sen takia, että siellä patsasteli puoliskoni nimi. Pääsimpäs sanomaan! Meillä on myös kaksi pulloa Big Brother-olutta kotona. Pääsimpäs leijumaan tälläkin! Kaikkeen se mun mieskin joutuu, ei voi muuta sanoa.

Nyt minulla ei ole tällä erää muuta raportoitavaa, pissahädät, kumisaappaat ja leijunnat tuli kerrottua joten täältä tähän.