Kiitos kaikille muutosesityksiä ehdottaneille! Näillä näkymin minusta on tulossa kovaa vauhtia neulebloggaaja. Eikä siinä vielä kaikki. Nousen kuuminta-hottia-listan kärkeen niin että kohina kuuluu, ja kaikkihan haluavat lukea hottisblogia ja kadonnut tilaajani palaa varmana takaisin. Ah tätä onnea!

Neulebloggaajaksi ryhtyminen vaatii nyt vielä pientä teknistä hiomista. Minun täytyy ensin opetella neuleterminologia. Kuten se, että mikä ero on virkkuukoukulla ja sukkapuikolla. Ja kuulin tuossa äsken isoilta pojilta, ettei karttaneuloilla ei ole mitään tekemistä neulomisen kanssa! Gauheeta! Karttaneuloja mulla nimittäin on kotona, vieläpä hienoja erivärisellä pallukalla varustettuja.

Oiskohan mulla parempi suksee sittenkin joogabloggaajana...? Tänäkin aamuna ähelsin kovin eksoottisissa, lootusasentoa jäljittelevissä asennoissa, kun etsin vessapaperirullaa lattialta.. hmm...

Kävin muuten toissapäivänä luovuttamassa verta.  Inhaa taas kerran oli se, että suoneni ovat jossain niin jemmassa, että jotta sen neulan saisi tuikattua kyynärvarteeni, niin siinä suonen esiin härnäämisessä menee vähintään yhtä kauan aikaa kuin itse luovutuksessa. Jouduin kerran vaihtamaan paikkaakin, kun vasurini osottautui suonettomaksi, vaikka se oli kuolion partaalla sen kiristysremmin vuoksi. Oikeasta kädestä se suoni sitten jotenkuten löytyi. Harmillista olla aktiiviluovuttaja ja syväsuoni samanaikaisesti.

Mulla on muuten kauhea olo ollut koko aamun. Päätä särkee ja oksettaa.Ja ei- en ole ollut juhlimassa, enkä myöskään ole raskaana. Ne on yleensä ne ensimmäiset arvailut tälläisen olon iskiessä. Jos ei tämä tästä lounaan myötä tokene, niin joudun varmaan jättämään sorvaamon ja lähteä kotiin potemaan.

Hyvän olon vähyyden paljous kangistaa sormet ja aivot. Lähdempä siis tästä nurkkaan vollottamaan tai jotain.