Ihanaa välillä märistä ja märehtiä. Kun määkimisen jälkeen nukkuu messevät yöunet, niin sitähän on kuin uusi ihminen!

Aamulla herättyäni ja kaaosmaiseen keittiööni kömpiessäni kahvinkeittoon (mm. kaikki kattilat ja paistinpannut ja padat olivat eilen pesemättöminä, joten piti järkätä uunissa pellillä valmistuvaa ruokaa) minua odotti suurylläri. Lapseni olivat siivonneet koko yläkerran! Vaikken ollut edes karjunut, kiljunut, anonut enkä pyytänyt moista, vaan ihan oma-aloitteisesti!

Teki mieleni mennä pussailemaan ja halailemaan koko katrasta samantien, mutta aamuherätys kello kuudelta ei olisi ollut viimeistä lomaviikkoaan viettäville koululaisille mikään kovin kiva kiitos, joten jätin vaan lapun pöydälle, jossa ilmasin suuren kiitollisuuteni.

Onneksi olen vähään tyytyväinen. Tuo lasteni ele pelasti todellakin päiväni. Mahtista. Kivaa.

Meidän kissalla on reikä jalassa. Tuossa takareiden yläosassa. Inhan näköinen. Mistähän ihmeestä sekin on tullut. Mistä kissa voi saada reiän takajalkaansa? Ensin aattelin, että joku hullu eläinvihuri on stumpannut röökinsä siihen, mutta ei se oikein siltäkään näytä, kuin ei myöskään luodinreiältä (ihanaa asua villissä Vuosaaressa...) Mut mikä mikä mikä?

Kaikki blogiani lukevat eläinlääketieteen ja eritoten kissojen takareiden reikätieteiden lisensiaatit! Kertokaa mistä on kyse!