Viime viikko on nyt vihdoinkin ohi, ja selvisin hengissä. Eilinen meni vielä vähän siinä hilkulla- mutta nyt, ahhh.

Pori vaikutti ihan mukavalta kaupungilta, tosin näin sitä suunnilleen vaan väliltä Promenadikeskus- Hotelli Scandic.

Sorvattua tuli enemmän tai vielä enemmän. Kyllä paperiton toimisto tahi paperiton kokous on kaikista hienoista videotykeistä ja power-point-esityksistä huolimatta vielä kauempana kuin Kiina.

Minä sorvasin kokouksessa 36 000 (kyllä, 36 tuhatta) kopiota, tekstinkäsittelin ehkä noin 200 sivua, tein kolme powerpoint-esitystä ja juosta laukkasin pitkin ja poikin ja pitkinpoikin kuin villi orhi tuhansia askeleita. Lauantaina työpäiväni alkoi kello 9 aamulla ja päättyi seuraavana yönä kello 2.

Yksi kohokohta oli Salaraksun ilmaantuminen paikalle! Kiitos Kale kun tulit käymään,natsimaisista infotädeistä ja muista salarakastapaamisen tielle tulleista esteistä huolimatta.  Oli tosi kiva nähdä! Ja tietenkin kahta pikku-Kalea ja Kale-setää kanssa;)

Kokouksessa oli käytössä nk. Virve-puhelimet. Virve tulee sanasta ViranomaisVerkko, mikäli nyt oikein olen ymmärtänyt. Onneksi sain luvan luopua moisesta vehjaksesta, koska siitä kuuluva älämölö oli hektistä. Mutta olipa ainakin hetken hyvin viranomaismainen olo.

Sunnuntaina junassa huomasin, että olen lopen kyllästynyt jokaikiseen työkaveriini, ja kun kaksi edellämainittua änkesi kotimatkalla vielä samaan taksiin kanssani Pasilan asemalta, olisin voinut helpostikin kaivaa Jatimaticin esiin kassini ylälaatikosta.. mutta nou hätä, kaikki ovat hengissä, ja jos eivät ole, niin minulla ei heidän hengettömyyteensä ole osaa eikä arpaa.

Lapsilla oli mennyt loistavasti orpoviikonloppu. Sain mm. tälläisiä viestejä luuriini kotoa: "onkohan X:lla (esikoinen) kuumetta, kun se imuroi oma-alotteisesti?" ja "pitäsköhän X:lle (esikoinen edelleen) asentaa joku laskimokatetri tai intuboida, kun se on vapaaehtoisesti kotona meitä vahtimassa..." Hyvä mun lapset.

Kissa, se sisämalli, oli karannut lauantaina, eikä herraa näkynyt eilenkään. Hirvee möykky ja huoli oli kaverista, että mitähän sille on käynyt, minne se on mennyt, mitä sille on ehkä tehty jonkun kissavihaajan toimesta jne... Pari päivää kateissa- olkootkin pieni aika kissalle, niin minulle se on pitkä. Kyselin jo pieneläinklinikaltakin ja tutkin Hesyn löytyneet-palstaa.

Eilen illalla se sitten käveli keittiön ikkunasta muina kissoina sisään. Nyt sillä on sitten entistä kovempi kotiaresti, vahtiminen ja huoneeseen telkeäminen jos muualla tuuletetaan. Kyllä näin o.

Minulla ei ole nyt muuta raportoitavaa, tämä oli tälläinen Pori-raportti ja ens kerralla siirrynkin juoruamaan naapurin tädistä.