Tämä päivä on ollut pehvasta.

Eilen olin ahkera kotona ja trendien vastaisesti en tullut kaapista ulos- vaan menin sinne sisään. Innokkaana siivosin siis yhden paikan himassa. Siinä nyt ei ollut mikään kovin iso homma, eikä koko juttu ole muutenkaan mitenkään mainitsemisen arvoinen. Mutta se täytyy nyt tässä kuitenkin mainita, koska se saattoi olla syynä ja seurauksena yölliseen piinaani.

Yöllä joskus kahden korvilla heräsin aivan saatananmoiseen epäkelvon kinttuni kiputilaan. Tein kaikenlaisia kevätjuhlakuvioita- otin nappeja, laitoin kohokkeita (KKK:n kohta:koho), tungin sormiani tuon käärinliinan sisään että onko se liian tiukka (KKK:n kohta: kompressio), kokeilin toimiiko varpaat, onko ne vaihtaneet väriä, onko ne kylmät, onko sitä onko tätä. Ei mitään havaittavaa missään. Otin pakastimesta myös jonkun juurespussin (KKK:n kohta:kylmä), mutta totesin että mitä järkeä mun sitä pussia on varpaiden päällä pitää, ei niissä kai mitään vikaa ole.

Sain mitenkuten nukuttua aamuun. Soitin työterkkarille ja kerroin öisestä seikkailustani. Menin vastaanotolle. Menin röntgeniin, menin joukkosidontaosastolle. Onneksi on tämä kesäkeli, nyt ei mahdu kuin sandaalit enää jalkaan. Keräänkin nyt säälipisteitä kun hienosti tilkitty jalkateräni vilkkuu susirumien sporttisandaalieni remmien välistä.

Nyt röntgenissä näkyi se luumustelma eli rasitusosteopatia. Se on siis totisinta totta, eikä mitään arvuuttelua.

No, onneksi olen oikeajalkainen, sorvaaminen siis sujuu;)

Tässä tämänkertainen raporttini. Ei mulla muuta. Turska saa kiinni, kenet vain haluaa. (sainpas ujutettua kalajutun tähänkin postaukseen)