Ahhhh! Olin rohkea ja vietin yöni auki olevan ja äänellisen puhelimen vierellä. Mutta se ei soinut kertaakaan. Eli, kuopustani ei lähetetty tällä kertaa yömaitojunalla kotiin. Hienoo.

Mutta älkää luulkokkaan, että olisin lakannut nillittämästä pikkuasioista,  vaikka yökoulu sujuikin tällä kertaa ilmeisen hyvin ja vaikka isokin asia on työstettävänä tällä hetkellä elämässä.
 
Minua risoo ja ottaa päähän aivan superälyttömästi se, että jos minä tai kuka tahansa muu ihminen lausuu yhdenkin poikkipuolisen, vaikkakin hyvin perustellun, sanan jostain etnistä alkuperää olevasta ihmisestä, niin heti ollaan leimaamassa rasistiksi tai jopa uusnatsinomaiseksi arjalaista rotua ihannoivaksi julmuriksi!
 
Suomalaisia sosiaalista vähemmistöä.. voikohan noin sanoa.. eli esim. juoppoja ja narkkareita saa- tai oikeastaan jopa pitää- haukkua sydämen kyllyydestä, eikä haukkuja siltikään saa harteilleen sosiaalirasistin viittaa, eikä häntä tituleerata ylemmyydentuntoiseksi ja ynseäksi, kapeakatseiseksi eikä miksikään.
 
Monet rikoksetkin laimenevat samantien, jos kyseessä on "alamaailman" välienselvittelyt tai rikoksen uhri on vaikka velallinen narkkari.
 
Tämä on yhtälö, mitä en ole halukas ymmärtämään. Murrrr.
 
Tähän kohtaan sopinee kertoa erään pikku-elman laulu, jonka sanoitus meni melkein oikein:
Tuiki tuiki tähtönen... korkealta loistat vaan, katsot alamaailmaan. (po. katsot alas maailmaan) .
 
Muuten elämä näyttää aikas valoisalta. Tämä blogini viimepäivien pääpuheenaihe, eli tyttäreni, on piristynyt ja äiti sen myötä myös.
 
Meidän nuorempi hulivilikissa täytti eilen vuoden. Sen kunniaksi hän soi meille taas viihdykettä parhaasta päästä. Eilen oli vuorossa kärpäsen metsästystä ja hippaleikki kuukautta vanhemman koiran kanssa.
 
Nauroin itseni melkein tärviölle, kun kissa meni koiraa jemmaan eteisen narikan edessä roikkuvan verhon taakse, ja kun koira hölmönä palloili ohi, hän läväytti salamana tassun esiin verhon alta. Merkiksi koiralla- täällä ollaan. Eihän tämäkään asia tällä lailla kerrottuna ole yhtään hauska, mutta siltä se kuulkaa näytti.
 
Ei muuta raportoitavaa täältä sinne.