Siis jumatsukka. Nyt pitää vähän vuodattaa tänne. Tai paljon.

Koska olen hywin wanha täti, niin esikoisenikin menee huomenna wanhainkotiin. Tai ainakin kutsuntoihin. KUTSUNTOIHIN! Armeijan! Mun vauva menee armeijaan! Mihin nämä vuodet ovat menneet? Kauheita menijöitä!

Se kutsuntoihin täytettävä lomake oli.. hmm.. aika mielenkiintoinen. Jotenkin ei ollenkaan tästä maailmasta, ainakaan kaikilta osin. Mistä hitosta nykyaikana enää voi tietää, mikä on housujen tai paitojen koko. Siis sellainen perinteinen kokokoko. Kun paitojen lapussa lukee että M ja housuissa että 32/32.
Jos siihen kutsuntalappuun kirjoittaa, että housut on kokoa 32, niin mahtuisi ehkä jollekin pygmille niin.

Pojalla on lääkärintodistus, ihan kutsuntoja varten on pojua syynätty silmä silmällä, ja vähän tohtorin silmälläkin. On tarkastettu esim silmien mahdollinen karsastus ja kivesten laskeutumisaste.

Nyt sitten hokattiin, että tämä todistus ei kelpaa armeijan kutsunnoissa. Aa, siis autokoulua varten? Onko miespuolisilla ajokortin haltijoilla ajokortissa rasti ruudussa kivekset laskeutuneet X tai sitten tietenkin vaihtoehtoisesti notta ei X. Jos kivekset laskeutuu kesken kortin voimassaoloajan, pitääkö hakea muutosta että rasti ohjautuu oikeaan ruutuun?
Miksei naisilta sitten kysytä tissien laskeutumisastetta. Aina miehiä sorsitaan! Tai ainakin mun ymmärryskykyäni.

Mut että armeijaan...

Toiseen aiheeseen: tein hirvittävän virheen, josta aion tehdä maailman suurimman kantelun joko hannukarpolle tai sit lauritörhöselle tai jollekin alan asiantuntijalle.

Menetin hiljakkoin Mankeli-neitsyyteni kun luin Henning Mankellin dekkarin, ekaa kertaa elämässäni. Pidin ja en pitänyt kirjasta, mutta yleisarvosanaksi annan kuitenkin kohtalaisen. Olen lukenut paljon parempia kirjoja, mutta myös huomattavasti paskempia.
Huomasimpa sitten videolainaamossa, että kas, kirjan pohjalta on tehty filmatisointi. DVD:ssä oli jopa sama kansi kuin kirjassa. Ja eikun lainaamaan.

Voi herranjumala ja muut pyhät. Leffa oli täys fiasko! En jaksanut katsoa koko raiskattua pätkää kuin puolisen tuntia ja suljin toosan nenänsieraimet raivosta laajentuneina. Kauheaa huijausta!

No ei mul muuta. Soitan nyt ensiavuksi K-T:lle.