Olen aivan yltiöpäisen kiitollinen itselleni, koska kerrankin eräs asia loksahti päässäni kohdalleen erittäin toimivasti.

Kauran lanseeraama liikuntapilleri nimittäin tehoaa! Vaikka liikuntanappikuurini onkin vasta hyötyliikunnan tasolla, niin tehoaa silti.

Huomasin nimittäin, että kun kotona on nk. tilanne päällä tämän yhden jutun vuoksi, niin meinasin itse upota samaan suohon. Minulla oli hyvin lähellä tunne, että en jaksa tsempata, en olla kiva, en tilailla mitään aikoja mihinkään, en keskustella, en mitään.

Mutta kyllä jaksankin. Kuuri toimii. Jotenkin sitä vaan tuntee itsensä aika daijuksi, että suurten asioiden hoitamisen helpottamiseen tarvittiin vain yksi pieni mittari vyötärölle, joka innostaa liikkumaan. Minulla on kilpailu menossa itseni kanssa. Koitan joka päivä askeltaa vähän enemmän. Eilen tuli laukattua 10 451 askeleen verran, joka tekee kilsoissa noin 6.7.

Käytännössä tämä merkkaa sitä, että kohta kävelen periferiasta töihin. Sitten kävelen muualle Suomeen tervehtimään ja kiittämään tohtori Kauraa. Sitten kierrän kaikilla salarakkaillani kylässä- jalkaisin- asuivatpa he missä tahansa. Sitten alan kirjoittamaan blogia, missä kerron kuinka Elma tallaa Euroopan halki...

Mutta koska tämä on vielä toistaiseksi kakaroihin, karvakavereihin ja käkätykseen perustuva blogi, niin sen kunniaksi:

13819.jpg

Huomatkaa elegantti luomutilassa rehottava peti.