Eilen se tuli taas todistettua- suomalaiset tulee hulluiksi juhlapäivien aattona!

Pääsin eilen sieltä kehityskeskustelutyöryhmästä jo kahdelta. Vartin päästä olin paikallisessa periferiamarketissani, ja uskokaa tai älkää uskoko! Ruuhka oli pahempi kuin joulusesonkina. Siellä oli liikenteenohjaajat ja kaikkea. Ja kaikki tämä sen vuoksi, kun kauppa ei ole tänään auki, mutta huomenna taas sitten puolestaan on. Nälkään kuoleminen toki on potentiaalinen uhka jos kauppakin pitää ovensa kiinni kerran viikossa päivän. On se. No on on.

Istuin eilen paheellisesti baarissa jo viiden maissa iltapäivällä. Nauroin partaani niille kauppahysterian kurimuksessa kärvisteleville kansalaisille ja kalja maistui ehkä paremmalta kuin koskaan.

Toinen kaljakumppaneistani, erään lapseni sylikummi, oli ottanut mukaan wanhaa materiaalia, eli tekemiäni julkaisuja... olen toimittanut joskus lehteä nimeltä Humppa-News. Ja tehnyt muutenkin kaikenlaista kirjallista materiaalia, kuten jouluemännöinnin aakkoset yms..
Olen joskus ollut hyvä kirjoittamaan! Naurettiin aivan pissat housussa niille jutuille. Oli siis kivaa.

Tänäänkin on tiedossa kivaa. Salarouvien tapaaminen! Jipiijipiijipiijipii. Mutta, koska kyseessä on erittäin salainen tapaaminen, niin ei siitä enempää tässä kohtaa ;)