Elämme taas tälläistä välikausikautta kahden sesongin välissä- eli nyt pitäisi päättää että kärsimmekö syys- vai talviväsymyksestä,  syys- vai talvidepiksestä, syys- vai talviflunssasta ja ennenkaikkea - käytämmekö syys- vai talvivaatteita.

Eihän minulle taaskaan tietenkään kuulu, miten ihmiset pukeutuvat. Mutta koska mulle ei muutenkaan kuulu mitään kummempia, niin kuulukoot sitten edes ihmisten pukeutuminen.

Nythän ei missään mielessä ole vielä talvi. Jos tässä nyt muutama kuura-aamu jo pääkaupunkiakin koetteli, niin nyt on kuitenkin reilusti plussaa mittareissa. Mutta mitä tekee ihmiset? Kuura-aamuna on innosta kiljuen vedetty talvireleet naftaliinista ja tälläydytty kunnolla talveen. Kuura-aamut tuli ja meni, mutta mitä tekee ihmiset? Tälläytyvät edelleen kunnolla talveen, vaikka ilmasto on ihan perus syksykamaa.

Mitä nämä ihmiset pukevat päälleen sitten kun on oikeasti kylmä ja talvi? Kun mittari laskee parikymmentä- ja ylikin - pykälää alaspäin? Tätä asiaa en voi lakata ihmettelemästä. Ystävällisin terveisin nimimerkki "tennareilla ja anorakilla tarkeneva kudekyyläri".

Tämä tapahtuu joka vuosi. Nillitän vaatteista- enkä edes omistani. Mutta tämä tästä nyt täältä tähän.

Muihin aiheisiin. Ilmoitustaulullamme komeilee nyttemmin myös Palvelukseenastumismääräys".Hirveää.  Esikoinen menee 07/07 Isosaaren linnakkeeseen Santahaminaan. Huisia. No, onhan tuohon vielä aikaa, mutta kuitenkin.

Tettityttö ei kyllä saa lainkaan oikeaa kuvaa työelämästä. Täällä kun sattuu olemaan aivan poikkeuksellisen kuollutta. Ei sorvi laula eikä puhelin soita. Kummallista. Työelämä on.

Mut ei kai tässä nyt tällä erää muuta nillitettävää. Kivaa keskiviikkoa!