VAROITUS: Tämä postaus saattaa aiheuttaa ihonne vihertymistä ja muutoinkin villiä värinää kehossanne.

Tarina alkaa Helsingin rautatieasemalta eilen kello seiskan pintaan illalla. Menin junalle vastaan salarouva-rakastani, Kauraa. Koska nykyisin on vaikeaa saada hyvin toimivia metroaikatauluja, niin oikeastaan Kaura olikin siellä minua vastassa, koska olin myöhässä toimimattomien metroaikataulujen takia.

Porhalsimme salarouvien vakituiseksi kokoontumispaikaksi muodostuneeseen salakapakkaan. Siellä sitten kohtasimme salatapaamisen kaksi muuta salarouvaa, eli Kukkiksen ja Helenin.

Meillä oli ihan älyttömän kivaa! Me myös juotiin alkoholia aika miehekkäästi! Valitettavasti Kukkis joutui jättämään seuramme  aikaisin, mieskiireiden takia. Mutta me muut kompensoimme tilannetta istumalla baarissa tappiin saakka. Ennen tappia viihdytimme itseämme mm. laulamalla. Salaisen sekakuoromme ohjelmistoon kuului juomalauluja, suomalaisia perusviisuja, Chydeniusta ja yritin minä pyhänpäivän kunniaksi laulaa hengellisiäkin lauluja, mutta minut vaiennettiin tehokkaasti!

Rautatieaseman 394,5 metriä pitkässä taksijonossa minä ja Kaura päästimme naisellisen tehokkuutemme valloilleen ja paritimme edessämme seisoneen, Tikkurilaan matkaavan miehen takanamme seisovan, Tikkurilaan matkaavan miehen kanssa. Meillä olisi myös käynyt flaksi, koska toinen Tikkurilan mies olisi ollut halukas tulemaan saunaan kanssamme. Ilmoitettuamme, että yöllinen saunasessiomme on salarouvien välinen homostelusauna, innostui äijäpolo entistä enemmän. Mutta ei me salarouvat mitään salamiestä haluttu mukaamme! Sen sijaan samalla taksilla tuli joku vieras nainen, joka asui matkamme varrella.

Mutta nyt... kehoitan teitä totisesti vihertymään kateudesta! Minä nukuin Kauran vieressä viime yön! Jaoimme saman sängyn! Ihkua!

Tänään saatoin Kauran junalle ja nyt minulla on tylsempää. Vaikeaa taas totutella tähän selvin päin olemiseenkin ja mitä kaikkea. Mutta oli kyllä niin ihanaa nähdä kaikkia salarouvia, että jaksan ihan sen voimin taas vaikka täältä Muonioon ja takaisin.