Olen pahoillani, mutta tänään minusta ei ole vertaistueksi kenellekkään väliaikaisesti yksinhuoltajaksi joutuneelle salarouvalle!

Tämä äkillinen emputustaidon puute johtuu kohdallani tietenkin vain ja ainoastaan siitä, että minun väliaikainen yh-kauteni päättyi eilen, kun Elma-setä palasi kotiin.

Tiedättekö mistä huomaa, että elää wirkaiältään wanhassa parisuhteessa? No ainakin siitä, että kun se toinen tulee kolmen viikon reissultaan, niin paitsi että jälleennäkeminen on riemukasta, niin myös tietoisuus siitä, ettei mitään traagista tapahtunut sinä aikana- ei matkalaiselle eikä kotona. Maailma kun kuitenkin on isohko vaarojen karikko.

En minä muistaakseni nuorempana ollut niin realisti, että olisin edes osannut ajatella, että kaikki ei välttämättä mene niin kuin on ajatellut. Mutta nyt. Jälleennäkemisen riemu on nimenomaan kirjaimellisesti jälleennäkemisen riemua. Tajuutteko?

Täytyy myös myöntää, että mieleni tekisi kuorruttaa tämä blogi, koko blogilista, itseasiassa koko internetti siirapilla, mutta enhän sitä tee- pieni hehkutus riittänee. Hehkuti hehkuti! Noin.

Samoilla tulilla arkielämän tietynlaisen normalisoitumisen kanssa (joka ei tarkoita sitä, että oltaisiin eletty kolme viikkoa jotenkin erityisen epänormaalisti) myös sorvielämäni muuttui normaalimmaksi.Syystä että annoin tettineidolleni potkut. Tai no. Kyllä meillä oli ihan sopuisat YT-neuvottelut- tunnit tulivat eilen täyteen ja itse ehdotin että mitä jos pitäisit vähän lomaa. Ihme ja kumma- tetti-teini ei pannut vastaan yhtään.

Onpa kummallista muuten se, että koska minä olen tämän työpaikan iloluontoisena pidetty ihminen, niin tuossa pari päivää sitten kun en mitenkään sen kummemmin ollut naama norsarina, lähinnä ehkä vaan peruslukemilla, niin johan minulta tultiin usean ihmisen toimesta tiedustamaan, että onko mulla jotain hätänä, onko jotain sattunut jne.

No nyt kun suupieleni ovat jumittuneet osoittamaan ylöspäin- ja tästä syystä taisin saada metromatkustajilta kylähullun maineen- niin jo pari tyyppiä on tossa käynyt ihmettelemässä naamani ilmettä. Päättäkää jo!