Oliskin vaan bad hair day... Luultavasti olisin silloin onnellinen. Vaikka varmastikin- itseni tuntien- nillittäisin ankarasti siitä, kuinka gauheaa on, kun on bad hair day.

Minulla on tänään bad kokovartalo day. Koko body ihan keturallaan ja remontin tarpeessa. Alkaen bad hairista, jonka pahuuden kruunasi pipo. Koittakaa nyt kuvitella hiukset, jotka ovat samaan aikaan sekä länässä että pystyssä.

Olin vahingossa mennyt vaatteet päällä nukkumaan eilen. Verkkarit ja pitkähihainen t-paita ja sukat. Voi saatana mikä tunkkaisuuskuolema melkein tuli aamulla tämän vuoksi. Ois ollut painepesurilla töitä, ainakin siltä tuntui.

Noh, tunkkaisuuden sain pois, mutta päänsärkyä en. Kai tää tästä.

Kotona en onnistunut hajottamaan mitään, enkä metrossakaan. Sorvaamossa anti-midaksen kosketukseni poksautti lampun, joka poksautti sulakkeen, joka poksautti tietokoneen, joka poksautti hermostoni. Onneksi on automaagisulakkeisto, ja kävin vaan nostamassa vivun ylös ja melkein kaikki asiat korjaantuivat tällä.

Lisäksi minulla on blogiähky. Ei hotsita ylläpitää tätä omaa enää. En jaksa lukea läheskään kaikkia blogeja mitä haluaisin, enkä kommentoida juuri kenellekkään. Luultavasti tämä menee ohi tämäkin.

Tänään pitää miettiä, mitä otan mukaan K-T:lle. En jaksaisi miettiä. Väsyttää ja turhaannuttaa. Ois jo joulu.