Nyt alkoi hiukka pelottamaan. Elma-setä ja Elma-esikoinen lähtivät joulukuusta ostamaan, ja tämä kaksikko yhdistettynä joulukuusen ostoon on epäilyttävä.

Elma-sedän mielestä kuusen pitää olla halpa, esikoisen mielestä kuusen pitää vain olla- sillä niin väliä millainen, kunhan siinä on muutama oksa ja hieman vihreää väriä.

Minulle ei mikä tahansa ranka siis kelpaa, ja taas evästin miesväestöni sanoilla, että jos ne tuo jonkun kammottavan wannabe-kuusen kotiin, niin se päätyy takkahuoneeseen (ja sittemmin toki myös takkaan) tai pihalle, ja minä käyn huomenna hakemassa _kunnon_ kuusen- makso mitä makso.

Tämä on nyt jotain näitä miehisiä juttuja, tai sitten ne on kuunnelleet liikaa "taatto taatto lähti innoissaan, joulukuusenkuusen hankintaan"- joululaulua. Nyt niitä joulukuusikuusia sitten hankitaan, vaikka _paljon_ järkevämpää olisi jättää tuokin homma osaavampien silmien hommaksi :D Eikä kuusen roudaaminen kotiin tuota perheemme naisväestöllemme mitään ongelmia. Olen kerran jopa roudannut kaverini kanssa joulukuusen keskellä yötä meille kotiin kun ravintolan eessä oli kuusikauppa ilman myyjää. Mitään rahoja viitsitty sinne ravintolaan eteen jättää...

Meillä on täällä muuten jouluflunssa-aalto valtoimenaan. Mutta ei se mitään kun sen tietää. Huomenna raportoin teille, millainen ranka kotiini kohta roudataan. (ps. miehistä logistiikka-älyä kuvannee sekin, että  vaikka kuusen ei heidän mielestään tarvi olla koolla pilattu, silti ne lähti ostamaan sitä keikkabussilla)