Aloitan tämänkin postauksen jälleen kiitoksilla, kiitos ihmiset kommenteistanne. Kunhan tästä joulusta päästään niin sitten minäkin taas...

Tiedättekös, vaikka vietin sairaalan seinien sisäpuolella sellaiset yhteensä 15 tuntia, niin minä laitostuin siinäkin ajassa jo hieman! Olen aivan sekaisin päivissä. Tiistaina oli lompakkohumppa ja samana iltana sairaalaanlähtö, mutta minun pääkoppani mielestä nämä kaksi asiaa tapahtuivat eri päivinä.. Milloin mä ne joululahjatkin hankin.. Aivan sekaisin, vain viidentoista tunnin takia. Hohhoijaa.

Potilas voi hyvin, ja näytti tänä aamuna suorastaan ärtyneeltä, kun seiskan maissa kurkkasin huoneeseensa, että onko kaikki kunnossa. Pedin pohjalta kuului teiniärtynyt "pystyn hengittäään"- kommentti. Hyvä niin.

Koska kommenttiosastollani sivuttiin tätä lääkitysasiaa, niin kerron tässä, että vaikka diagnoosiksi tuli sellainen varovainen infektio-astmaepäily (ei siis mikään ihan lopullinen tuomio, asiaa hutkitaan myöhemmin) niin lääkitys on kuitenkin aivan sama kuin esim ystäväni Kiva-Tainan lapsella, jolla on ihan astma-astma, oikea ja pahakin kai välillä ainakin. Eli- keuhkoputkia avaavaa Bricanylliä impataan kuurinomaisesti (ahdisti tai ei) viisi kertaa päivässä, putkistoja hoitavaa lääkesumutetta impataan pari kertaa päivässä. Ja lievään keuhkokuumeeseen on tietekin antibioottikuuri.

Tämä keuhkokuume tässä hämää, koska sekin voi itsessään aiheuttaa hengitysvaikeuksia, ja kummastakin keuhkonpuoliskosta löytyneet löydökset (siis juuri ne jotka osoittivat että kyseessä on keuhkokuume) saattoivat aiheuttaa sen happisaturaation laskun.

Lopetan lääketieteellisen raporttinin täältä tähän ja siirryn muihin aiheisiin.

Vaikka siis tässä tuli tälläinen traaginen keskeytys jouluvalmisteluihin niin kaikki on aika reilassa. Käytiin Elma-sedän kanssa eilen tukussa ja tavisruokakaupoisssa, ja joulun kaikki ruokahommelit on nyt hankittuna. Kuusi seisoo pihan permannolla, lahjoja hankin tänään tai huomenna tuosta lähiostoshelvetistä muutaman.. kyllä tämä taas tästä.

Välipäivänä, paitsi kommentoin täällä tietenkin joka suuntaan, niin myös nukun ja relaan ja luen joulupukin tuomia uusia kirjoja. Näin o. Sitä ootellessa, ihanaa torstaita kaikille :)