Kuulemani erittäin imartelevan huhun mukaan, maailmassa on käkätyskerhon kokoinen kolo.

Koska käkätyskerhojen kokoiset kolot ovat eritoten lähellä sydäntäni, niin täällä mä taas olen, kello 19 illalla. Sorvaamoni pikkujoulut alkoivat tunti sitten. Sen sijaan, että olisin mitä jouluisimmissa viidakkotunnelmissa (voiko jouluisempaa pikkujouluteemaa ollakkaan kuin viidakko? no ei voi!) olen mankeloinut, grymsteerannut Elfa-koreja, pessyt pyykkiä, juonut kahvia, juorunnut kaikkien näiden ohella puhelimessa. Koska en ole blondi, pystyn kaikkeen tähän;)

Jos nyt ihmettelette, että mikä hulluus minuun nyt taaas kerran on iskenyt, niin tämä kuuluu suunnitelmiin. Kaikki sujuu siis suunnitelmieni mukaan! Ensi viikonloppuna, kun jaamme ressin ja asuntomme emännöintikolleegani kanssa, mutta sitä ennen pitää vähän esisiivota, ettei kaikki yhteinen aikamme mene sitten esisiivoukseen. Loogillista, eikö vain?

Lyön vaikka melkein vetoa, ettei kenenkään huushollissa ole yhtä paljon tekstiiliteollisuuden tuotteita kuin meillä.

Mutta nyt- ryppyiset lakanat, likaiset ja puhtaat pyykit, koristot ja hyllyköt- huutavat minua sulosävelillään. Edelleenkin ihkua viikonvaihdetta kaikille. Muistakaa, että tämä on tokavika viikonloppu ennen joulua, ja teillä kaikilla on suuri syy paniikkiin!;)