Sorvaamossa taas.

Koska ihmisen elämä koostuu suurimmaksi osaksi arjesta, niin ehkäpä siksi olen oikeastaan tyytyväinen, että arki on alkanut, kaikki kalenteriin merkityt juhlat juhlittu ja perjantaina koittavan loppiaisen tienoilla heivaan kaikki loputkin ei-niin-arkiset- roinat varastoon.

Jostain syystä jännitin (tai en minä tiedä mikä se oikea termi on) tämän aamuista työherätystä- olihan välissä sentään melkein kahden viikon huikea loma. Jos joku nyt täällä kysyy että miten loma meni, niin aion vastata: Kiitos oikein leppoisasti. Ekana loma-aamuna kun olin lähdössä jouluostoksille (joka oli tärkeä tapahtuma, koska plakkarissa ei ollut lahjan lahjaa) lompakkoni oli kateissa, ja sain kamalia verenpaineen heilahteluja asian vuoksi. Se kyllä sitten löytyi ja pääsin ostoksille, joilta palasin sydän kurkussa, koska tyttäreni kuulemma hengitti vaivoin. Seuraava yö menikin sitten  lastenklinikalla happisaturaatiolaitetta toljottaessa. Sitten olikin muutama ihan seesteinen päivä kunnes joulupäivänä saimme tiedon, että elma-sedän veljen ex-vaimo ja kummityttäremme äiti oli yrittänyt itsaria.. Loppulomasta sitten kärsinkin ensin vatsavaivoista ja sitten flunssasta mutta uusivuosi meni oikein hyvin.

Eli nukuin kehnoiten. Kummallinen on íhmismieli. Jännittääkö sitä ettei herääkkään ajoissa vai mitä? Ihan niinkuin maailma tai edes sorvaamo siihen kaatuisi, jos vahingossa nukkuisi vaikka iltaan saakka.

Kävelyni metroasemalle oli tuskaa. Ei muuten, mutta kun lumiaurausauto seurasi minua ja tunsin auran kosketuksen melkein kantapäilläni, vaikka kuinka koitin keksiä mojovia reittejä. Tämä ei voi merkitä kuin muutamaa asiaa. Joko lumenaurauskuski rakastui olemukseeni palavasti tai sitten vastaavasti inhosi minua ensisilmäyksellä ja päätti vähän härnätä.

Oli miten oli, niin täällä sitä ollaan. Sain joululahjakirjan numero 1 eilen luettua (Juha Vuorinen: Juoppohullun päiväkirja osa 4: Vaippa-ihottuma). Ja tänään sitten aloitin Anna-Leena Härkösen Loppuunkäsitellyn. Voiko niinkö kahta erilaisempaa kirjaa olla.. no ehkä voi, mutta kuitenkin.

Mutta ei mulla nyt muuta- palaan siihen "kenen blogi haluaisit olla"- meemiin myöhemmin.

Ei muuta kun huljakasta arkea kaikille:)