On se vaan niin ihanaa kun on viikonloppu, eikä tarvitse noudattaa mitään rytmiä, aikatauluja eikä mitään.

No sallikaa minun nyt huutonauraa partaani, jota minulla tosin ei ole, siis partaa. Huutonaurua kyllä piisaa.

Minun tämä ihana viikonloppuni on rytmittynyt tasan tunti kuuden minuutin ja kaksi tuntia vartin jaksoihin, ja kyllä vissi on näin. Eli se siitä rytmittömyydestä. Tahditon kyllä voisin kyllä vähän olla.

Niin- pyykkivuorten uudisraivauspäivähän se rytmini määrää. Aionkin ilmoittaa VTT:lle ja muille tahoille että olen keksinyt ikiliikkujan. Se löytyy kodinhoitohuoneestamme ja sen nimi on Electrolux.

Minä en oo mikään hirvittävän pedantti ihminen. Ja mitäs te onttonauratte siellä? Ei siivoushulluus ole synonyymi pedantille! Kysykää vaikka.. keneltä!  Mutta on eräitä seikkoja jotka saavat jonkun pedantin puolen minussa heräämään. Se on varmaan se sama puoli, joka pelkää tipunuhaa.

Ja se on auki retkottavat kaapin ovet ja kasaan kiitolaukatut matot. Vaikka koko kämppä ois puunattu hammasharjalla joka milliä myöten, niin jos matot on kasassa ja kaapin ovet auki, niin koko asumus näyttää ihan spurgujen luolalta! Kolmantena voisin lisätä tähän verhotangosta osittain valahtaneet verhot (kissa, koira, hiiri, rotta, pupu, chinchilla, elma-setä, elma-täti, kakarat,tursaat ja roudarit kombinaatiossa näin voi käydä yllättävän usein että verhot napsahtelevat irti nipistimistään). Sama pätee epäkuntoisiin sälekaihtimiin, joita en omista.

Tulikin siis mieleeni, että taidan poistaa kodistamme matot, verhot ja kaapinovet. Ei tarvis pedantoida enää mistään ikinä!

Meillä on uusi elukka. Se on oikein kiva ja söpö ja ihana. Ainoa sellainen vähän kummallinen puoli siinä on, että se haisee ihan kiinalaiselle ruualle! Tässä on siitä kuva.

29678.jpg
Hän on siis hiiri nimeltään Ville.

Kissat on aika pistoksissa kuopuksen huoneessa lymyilevän elävän ravinnon tietoisuudesta. Jonkin verran tehostettua kissanvartiointia onkin jouduttu Villen vuoksi tekemään, koska toinen kissoistamme on maaiman viisain ja osaa avata oven kahvasta. En usko, että kukaan muu kissa ikinä koskaan missään milloinkaan osaa moista taitoa? Antakaa minun nyt edes hetki paistatella luulossa, että voin ilmoittaa kissan Guinnessin ennätystenkirjaan tittelillä: Maailman viisain kissa. Tai jos se ei riitä, niin Maailman viisain autoileva kissa. Sehän se onkin jo. On se.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)