Siis miehet! Nämä luomakuntamme armoitetut putkiaivoiset!

Elma-setä ja kuopus lähtivät tuossa päivemmällä kauppareissuille, ja pyysin heitä tuomaan itselleni kukkakaalia, jotta voisin valmistaa siitä jotain herkullista ja vähähiilihydraattista lisuketta  itselleni ruuan kanssa.
Homman nimihän on nyt nimittäin se, että punnitsin itseni 1.1. aamulla, ja vaa´an lukemat ylsivät sellaisiin lukuihin, että aloitin ystäväni ja minun "rouvat kondikseen"- projektin saman tien. Päivää suunniteltua aiemmin siis.

En siis varsinaisesti ole laihdutuskuurilla enkä tästä asiasta aio teille edes kertoa, paitsi että taisin tehdä sen jo;)

Mutta miehiin.. Mies sitten tuli Lidlistä ja muista kaupoista ja taas oli Lidlin karkkihyllyjä tyhjennetty oikein kaksin käsin. Uskon että mukana olleella kuopuksella oli näppinsä kyllä pelissä hyvin pitkälti, mutta silti.

Sain minäkin sitten sitä kukkakaalia. Jumalauta sellaisen nyrkinkokoisen pussin pakastekaaleja. Kun  se on niin kallista!!
Rähjäsin miehelle, että  oisit nyt vaan ostanut sitä kukkista (ei pidä sekoittaman Kukkikseen) urakalla, koko sillä rahalla mikä säästyy sillä kun minä en noita karkkeja enkä sipsejä syö enkä tuota kaljaa juo.

Edelleenkin se kukkakaali vaan oli niin kallista, ettei se raaskinut ostaa sitä! Yhyy. Mun mies ei ollenkaan kannusta mua! Otan yhteyttä Dr.Philiin, William Shatneriin ja Hannu Karpoon! Taatusti.

Olen tässä parin viime päivän lisännyt rouvat kondikseen-ohjelmaan myös aktiivisen liikunnan. Tänään laukkasin piirua vaille kaksi tuntia tuolla muhkuraisilla teillä niin, että se tuntuu jaloissa. Ja ihan varmana kohta näkyykin! On eri kätevää viedä kolme koiraa kukin vuorollaan lenkille. Siinä tulee pakostakin liikuteltua ruhoaan kolminkertaisesti verrattuna siihen, jos ne kaikki ois samaan aikaan mukana. Toivottavasti tämä into säilyisi huomisen jälkeenkin, kun koirien pääasiallinen ulkoiluttajaneito tulee dogsitteröimästä Hyvinkäältä.

On muuten eri jänskää kun luulen kokoajan että on sunnuntai, mutta huomenna ei tarvi silti mennä töihin! Täähän oli oikein erityispitkä viikonloppu, kun perjantaikin oli vapaata.

Nyt näyttää muuten koti ainakin sata neliötä suuremmalta, kun kaikki joulukrääsä on ladottu varastoon, joka taas puolestaan näyttää ainakin sata neliöltä pienemmältä kuin hetki sitten. Aika hyvin varastosta, jonka koko on oikeesti noin 20 neliötä, vai mitä:)

Mutta ei sitten muuta kuin toivotan kaikille leppoisaa lauantai-iltaa!