Jostain käsittämättömästä syystä mulla on tosi kivaa. Mutta mikäs sen kivempaa, että on kivaa, vaikkei oo mitään kivaa.

Aamulla tosin jouduin väkivallan kohteeksi! Koitin ihan tavallisesti asentaa olkalaukkuani paikalleen, kun sen hihna sotkeutui takin huppuun ja kaulaliinaan. Hetken aikaa niskassani pullisteli sekalainen ödeema, joka koostui näistä kolmesta em. artikkelista.

Tehtyäni kaikenlaisia kevätjuhlakuvioita, kuivakuviokelluntaharjoitteluliikkeitä, hävittäjäkoneen lentoratojen imitointiyrityksiä sun muuta, sain itseni ojennukseen. Hupun naru, joka on ihme venyvä lanka, jossa on sellainen muovinuppi (kai jotain kiristämistä varten) sinkoutui poskeeni sellaisella volyymilla, että ihme on jos en saa mustelmaa siihen, tai jotain avomurtumaa tai jotain.

Sitten menin metroon ja aloin lukemaan kirjaa. Ja nyt olen täällä ja minulla on siis kivaa.

Korvahumina-toiseksvanhimpani lähti tänään reissuun, josta hän palaa vasta sunnuntaina. Yhyy. Mulle tulee eroahdistus! Kun se tulee kotiin, seuraan sitä jokapaikkaan eikä se saa mennä ees vessaan rauhassa. Kyllä näin kuulkaa on.

Aamulla muuten kun jo anivarhain hain Hesaria taas laatikosta, niin linnut lauloivat! Kevät! Aina tuossa joulukuussa kun niitä jouluhepeniä laittaa esille, niin se on samalla sellaista talven vokottelua paikalle. Tiiättehän, valkoinen joulu ja jos jouluna ei ole lunta ja taas mustan joulun mulle teit jne.

Nyt kun loppiaisena nämä hepenet taas arkistoidaan ja otetaan siis pois esiltä, niin sehän voisi olla sitten sitä kevään vokottelua?

***

Ja nyt tähän loppuun vastaus paristakin paikasta saamaani meemihaasteeseen, eli "kenen blogia haluaisit lukea":

Ollakseni johdonmukainen ja pysyäkseni ihailujeni kohteille uskollisena, vastaan että:

  • Oikeushammaslääkäri Helena Rannan. En tosin ihan tarkkaan tiedä, mitä haluaisin hänen bloginsa sisältävän
  • Psykologi Salli Saaren. Hänen blogistaan en haluaisi lukea mitään sosiaalipornoa, ja tuskin hän sellaista kirjoittaisikaan.
  • Kauran esikoisen. Enkä vähiten sen takia, että tämä merkitsisi myös sitä, että hän on oppinut kommunikoimaan kirjoittamalla.

Noin. Nyt ei muuta ku vinhaa torstaita kaikille!