33720.jpg<--- Kotimme ravintoketjua.

Eipä oo tullut pitkään aikaan kirjoitettua tänne. Se johtuu siitä, ettei vaan ole tullut, ei mistään muusta mystisestä eikä hienosta syystä.

Perjantaina olin tyttö-elman kanssa joulukuisen keuhkokuumeen jälkipöhinöissä. Pikkutarkastuksessa oltiin jo aiemmin terveyskeskuksessa, josta lähete röntgeniin. Voi pyssyt, arvauskeskuslekuri oli arponut röntgenpaikaksi Herttoniemen sairaalan, joka on sairaala Herttoniemessä. Siis, sinne ei mennä pillit ulvoen ja renkaat soikeena, vaan se on sellainen lähetepohjainen sairaala, jossa on kyllä vuodeosastojakin, mutta en minä tiiä mistä ne potilaat sinne on lähetetty makaamaan. Varmaan jostain kuitenkin epäilemättä.

Herttoniemen sairaalan iso röntgensiipi kumisi autiuttaan, mitä nyt joku heikossa hapessa oleva mummo makasi lavitsalla käytävällä. Ihmeteltiin että mitähän me täällä oikeastaan tehdään. Ja eipä kyllä tehtykkään. Elma-lapsi oli aivan liian alaikäinen kuvattavaksi sellaisessa paikassa ja kylläpä nauratti juu. Pitää muistaa sanoa arvauskeskuksessa että hei haloo, lapset on lapsia ja niitä kuvannetaan joko lastenklinikalla tai kuulemma myös kättärillä. Hassua, luulin että kättärillä vaan synnytetään, mutta kaikkea sitä oppii.

Lauantaina sain hirveen raivarin kotonamme vallitsevalle pölykoira-armeijalle. Niin kuin olenkin perheeni jäseniä kehunut, niin ei niillä kellään kyllä imuri pysy kädessä! Ei sitten perhana niin millään.
Minullakin se pysyi aika heikosti, mutta pysyi kuitenkin. Jollain raivo-sisu-hulluuspuuskalla imuroin noin melkein koko kämpän ja loppupäivän leikin marttyyriä.

Sunnuntaina oltiin Elma-sedän ja koirien kanssa kävelemässä suunnilleen maailman ympäri. E-S vei ja minä vikisin. Käveltiin niin pitkä lenkki, että matalajalkaiset koirahemmot piti suunnilleen kantaa kotiin. Illalla raahasin esikoisen äänestämään ja sain lyhyellä matkalla sen pään käännytettyä antamaan äänensä oikeaan kohteeseen. Tällä välin mies-setä oli rautatientorilla roudaamassa videoscreeniä, jossa pyöri Saulin vaalimainos. Häh häh, onttoa naurunhymähtelyä harjoitan..

Toisaalta, ois voinut muuttaa Kauran kanssa Göteborgiin ja makoilla Ullevin reunustoilla ruotsalaisia laatuviinejä juoden.. Mutta parempi näin, varsinkin kun en ole oikein viinin ystävä.

Minullakin on röntgeni tässä tällä viikolla ja muuten ei mitään erikoista ole tapahtunut. Olen vahingossa viettänyt tipattoman tammikuun! Ei ollut ees tarkoitus!
33725.jpg<--Kuopus ja sen luomutukka.