Meinasin olla pahantuulinen tänään. Olin oikein suunnitellut, että tänään mökötän, murjotan, kiukuttelen ja sihisen kaikille ja kaikesta, mutta haaveeksi jäi.

Nimittäin, bongasin pitkästä aikaa vakkarispruguni höpertämässä Kaivopuistolaisen ratikkapysäkin roskista!

En minä mitenkään vakituisesti spurguja bongaa, saati mitenkään rengasta, korvamerkkaa tai mikrosiruta niitä, mutta uskottehan jos sanon, että spurgu Kaivopuistolaisessa katukuvassa on lähes yhtä harvinainen kuin ryssä Anttilassa ei ole.

Olin jo varma että spurguni on siirtynyt manan majoille, ja tunsin jonkinlaista kummallista surua asian puolesta, mutta tuolla hän taas on! Vakkarin taviselämäni yksi palanen on taas kohdallaan!  Kas kun tämä spurgu on mukava setä. Juttelen hänen kanssaan joutavia kun käyn lakisäädyttömällä tupakkatauolla tuolla kadulla.

Muuten ei sitten mitään ihmeempää olekkaan elämässäni tapahtunut. Mieheni yksi työkaveritursas oli meillä yötä, ja minun tekisi mieli antaa sille tursaalle turpaan. Tiedättekö ihmisrodun, joiden on pakko vängätä joka ikisestä asiasta vastaan. Kyllähän vastaanväittely on sallittua, mutta pakkoko sitä on joka asiaan heittää joku vasta-argumentti ihan vaan siitä ilosta että on muka niin erilainen tursas!

Onneksi maailma ei tähänkään kaadu, joten mitäpä tuosta. Siinähän vängätköön. Sitten kun hän tulee meille seuraavan kerran yöksi, liimaan patjaan räkäpalloja, nastoja, pölykoiria ja kaakaojauhetta ja sitten vaan silmät pyöreinä väitän vastaan että ei patjassa mitään ollut, just pesty patja. Mutsis oli.

Sari paiskasi minua meemillä ja vähänkö sattui! Siis tosi vähän, ei oikeastaan juuri ollenkaan. Nyt siis pitäisi listata omituisia tapoja. Eihän minulla muita olekkaan! Kirjoitanko siis elämänkertani tähän vai...

Tässä nyt muutama noin alkuun:

1. Pesen hampaani samalla harjalla Elma-sedän kanssa

Ihanan epähygieenistä! Olemme olleet melkein koko ikämme yhdessä, joten bakteerikantamme lie melko yhteneväistä. Sitäpaitsi, kyllä me pussaillaankin.

2. Käyn vessassa ovi apposen avoinna

Silloin kun kyseessä on pikkuhätä. Mitä sitä nyt saranoita kuluttamaan. Silloin kun meillä on vieraita, koitan muistaa sulkea oven. Aina en muista.

3. Saunon sunnuntaisin

Meillä on oma sauna jossa Elma-setä  saunoo joka päivä. Minä sen sijaan viittaan kintaalla ilmiölle nimeltä lauantaisauna. Käyn lauantaisin saunassa vain, jos kiva-taina on meillä. Sunnuntaina on kivempaa saunoa!

4. Laulan kotona aina

Laulan, vaikka olisin pahalla tuulella tai surullinenkin. Silloin laulan jotain virsiä, joululauluja (oli vuodenaika mikä hyvänsä) tai jotain Trio Niskalaukausta tai vastaavaa. Muuten kavalkadi on kaikenkattava.

5. Kiroilen autoa ajaessa

Koska kaikki törtöt ovat liikenteessä aina samaan aikaan kanssani. Itsehän olen kaikkien kuskien äiti, isoäiti ja ensioitkonen samassa persoonassa.

Haastan tätä meemiä jatkamaan kenet tahansa ja säännöt voitte lukea Sarin blogista (linkitys ylempänä).

Ja nyt onkin sitten ihanan maanantaipäivän jatkeen toivotuksen vuoro. Ihanaa maanantain jatketta siis kaikille :)