TAAS mulla on ongelma. Mutta ei onneksi mitenkään vakava.

Kas kun Herkun  innoittamana minunkin tekisi mieli rustata jokin "lukemani kirjat"-loota tänne blogiini. Mutta. Minusta tuntuu, että kaikki muut lukee niin hienoja ja sivistyneitä kirjoja, ja minä vaan pelkkää viihdyttävää humppakirjallisuutta, etten kehtaa!! Näin kuulkaa on.

Nyt on vaan sellainen jännittävä ja ärsyttävä seikka tapahtunut tosielämässä, ettei tarvi hakea jännitystä elämään kirjoista. Yökyöpeli iltakoululaistyttöni, jonka koulu ei ole ees alkanut vielä, kertoi että viime yönä meidän vastapäisen rivarin katolla oli puoli kahden aikana hiippaillut joku tyyppi.

Minusta puoli kahden aikaan katoilla hiippailevat tyypit kuulosti niin kummalliselta, että soitin isännöitsijälle ja kysyin, että onkohan tyyppi ollut oikealla asialla, esim joku antenninkorjaaja? Joo ei ollut, oli sen tyypin muutkin huomanneet/kuulleet, ja tehneet ilmoituksen sekä isännöisijälle että poliisille. Tai oikeastaan niitä on kaksi. Olivat pöllineet talon päädystä sellaisen valonheittimen, joka valaitsee parkkipaikkaa ja jonka tarkoituksena on pitää autovarkaat loitolla.

Samat tyypit on nähty myös meistä katsottuna toisella puolella olevan rivarin katolla. Varmaan ne on olleet sitten meidänkin katolla ja tutkineet, mitä arvokkuuksia voisivat pihoilta pölliä tai mitä lie.. Onneksi meidän pihalla ei oo ku koiranpaskaa.  Kakarat suunnittelevat nyt jotain vartiointirinkiä, isojen koirien pyytämistä meille kylään, hälytysjärjestelmiä, kameravalmiutta...

Mutta koska ainakin toinen hiippareista näki, että meidän lapsi näki sen, niin arvatkaapa olenko ihan kauhuissani, enkä vähiten juuri lukemani murhakirjallisuuden takia? Mielikuvitus laukkaa ties missä sfääreissä!

Olen sorvannut hulluna koko päivän ja päivä onkin kulunut nopeasti eteenpäin. Pomo tuli töihin, en tosin ole sanaakaan vaihtanut hänen kanssaan. Mutta tuli kuitenkin. Minä menen tänään kirja-aleen ja ostan jotain rauhoittavaa.. vaikka ruusunhoito-oppaita tai vastaavaa;)

Nyt mullei irtoo mitn muuta. Ihanaa torstaita kaikille! (meinasin sanoa että tiistaita, tämä viikko on mennyt tajuttoman nopeesti)