Nyt on niin, että minua ihmetyttää eräs asia niin paljon, että minun on pakko tulla tänne kysymään, tietäisikö joku vastauksen tähän mieltäni painavaan tärkeään seikkaan.

Kuinka kukaan ihminen voi olla niin joka alan asiantuntija, kuin telkkarissa nelosella jokapäivä (tai ainakin lähes) joka alan neuvoja jakeleva Dr. Phil? Miten voi?

Olipa ihmisraunon vaivana sitten laihuus, lihavuus, uskottomuus, raskaus, rumuus, kauneus, mustasukkaisuus, kurittomat tenavat, inhat työkamut, meluavat naapurit, enon rumat verhot niin Dr. Phil kyllä osaa neuvoa miten pitää tehdä, jotta kaikki em. ja paljon muutakin seikkoja poistuu ihmispolon elämästä.

Hitsi kun Philin vastaanotolle on niin pitkä matka eikä mulla ole telkkarilähetykseen mitään kivoja vaatteitakaan ees. Ois nimittäin tullut selko tyttären korvahuminaankin varmaan paremmin kuin mitä meille tuli Diacor-nimisellä lääkäriasemalla tänään. Tai mistä minä tiiän kuinka tehokkaita antihistamiinit ovat korvien suhina-ääniin! Sellaisia se nyt kuitenkin sai, koska korvissa ei ole  mitään silmin havaittavaa vikaa.  Harmi, ettei se suhina kuulu silmin.  Eheh.

Menen sivistämään itseäni nyt jollain tavalla. Mukavaa iltaa kaikille.
Esikoisellani on tänään muuten 19-vuotissynttärit. On se kumma että lapset vanhenee niin paljon nopeammin kuin me wanhukset;)