Oli muuten ihan nappivalinta olla pitämättä mitään hiihtolomaa tällä viikolla! Eihän mulla oo ees suksia.

Täällä on ihanan rauhallista täällä sorvaamossa, ja samalla kun kaikki rästityöt hoituu ikäänkuin toisella kädellä, voi toisella kädellä lukea blogeja! Siinä vasta muuten taito. Eh he he.

Tietenkin ruokalassa tunsin vienon pistokkeen sydämessäni, kaikki sorvaajat taisivat olla ei-hiihtolomaikäisten äitejä ja isiä, jos vanhempia ollenkaan. Mutta! Kuopus on kiva-tainan luona turvassa ja isommat nyt ei tosiaankaan seuraani kaipaa. Saavat kerrankin olla rauhassa minulta he.

Ihanan energeeninen olo muutenkin mälsän koomaviikonlopun jälkeen. Tänään aion kotona pitkästä aikaa siivota! Ja huomenna kans! Ja keskiviikkona! Elma-setä kotiutuu keskiviikko-iltana ja haluan toivottaa sen tervetulleeksi omalla vaatimattomalla tavallani, tarjoamalla mukavat puitteet pitkän reissun jälkeen. Tätä piirrettä minussa ei moni ymmärrä. En aina ymmärrä itsekkään, mutta jos ajattelen käänteisesti- olisin pitkään pois kotoa, niin tottavie sinne olisi kivempi palata jos ei heti tuulikaapissa kompastu kenkiin ja kaulaliinoihin, eteisessä reppuihin ja koiranhihnoihin, keittiössä banaaninkuoriin ja kaakaojauhoihin... jne. Minun ei tarvinne jatkaa tätä litaniaa- jokainen tietänee millaista on ihmisagility kaaosmaisessa kämpässä.

Jos viikonloppuna ei tee mitään- siis todellakaan yhtään mitään- niin paitsi että kämpän kaaos on megalomaaninen niin yöllinen unensaantikin voi olla vähän hakusessa. Viime yönä havahduin ääneen ja ajattelin että voi ei, nyt on joku kodinkone rikki kun vieläkin se pyörii .. Aikani harmiteltuani rahanmenoa ja muutakin rikkoutuneesta kodinkoneesta koituvaa vaivaa tajusin että kissahan se vaan hurisi täysillä vieressäni :D

Eipä minulla nyt muuta tässä mieleeni tule. Niin että kivaa hiihtaria (siis hiihtohousua, ehhehe), ja maanantaita itse kullekin!