Tämä blogi on haamupäivitellyt tänään, muttei niin paljoa kuin leopardinmetsästysseurue, johon kuuluivat minä, Herkku ja yks setä, eli Dun. Voi sitä päivittelyn määrää!

Mutta kuten nyt kaikki voitte omilla silmillänne havaita, enää ei oo vino leopardi. Voihan koodit ja ylileveät postaukset, mistä niitäkin oikein tulee?

Eilen minulla oli angstinen sunnuntai, jonka ainoahko kiva asia oli, että se Lost and Found-tyttäreni -  enkä tällä tarkoita nyt sitä, että hän olisi viettänyt iltaansa Helsingin heteroystävällisimmässä homobaarissa, sehän on alaikäinenkin vielä-, värjäsi hiukseni sellasella kakstehojutulla. Sellaisella raitahommalla.

Ihan hieno tuli kai, vähän samannäköinen kuin tän blogin leopardikuvio :D Noh, ainakin muutama teistä näkee tämän livenä torstaina (olihan se torstai, olihan- päiväni ovat sekaisin kuin seinäkello ja olin mm. tänä aamuna menossa vikan kerran lääkäriin, mutta se onkin vasta huomenna ja mitä kaikkea). Onneksi en ottanut sitä sohvankuvasivupohjaa. Oishan se nyt vähän hankalaa mennä sohva päässä tonne. Jos meinaan niinku pään pitää natsata sivupohjan kanssa meinaan vaan.

Kuten juttujeni tasosta voi taas päätellä, aivotoimintani kaahaa jossain muissa sfääreissä, kauhean sekalainen ja levoton olo. Eikä välttis ees huonolla tavalla, mutta tälleen vaan.

Eh, parasta häipyä länsisiipeen hengaamaan. Kivaa maanantaita!