Mikäli mannerlaatat liikkuivat tänä aamuna, syyllinen olen minä.

Noutaessani pornokas bomull-aamutakki ylläni Hesaria postilaatikosta, huomasin pakkasen lauhtuneen niin ihanasti, että suoritin pari epäilemättä daijun näköistä ilonpompahdusta ja siinä on syy siihen laattojen liikehdintään.

Sen jälkeen kun jahtasin karkulaiskissaamme t-paidalla ja kalsareissa, olen lopettanut sen miettimisen, että miltä mahdan naapureiden silmissä näyttää. Taidan olla jo muutenkin kylähullun maineessa taloyhtiössämme, varsinkin kun the naapurinrouva kampaa naamansa pelkästään puudelinsa ulkoilutuksen kunniaksi.

Huomenna saattaa sitten laatta liikkua muulla tavoin- mahastani suoraan Idoon- syynä se että tipaton alkuvuoteni katkeaa tänään, kun eräs rouva raahaa minut baariin. Jo oli aikakin, alan olla jo melkoisen mökkihöperö. Ajatelkaa, täällä minä olen viikkotolkulla lusinut, enkä ole voinut edes siivota!

On ehkä typerintä olla sairaslomalla olematta kuitenkaan sairas. Noh, uskokaa vaan että jo mahdollisesti ensi viikolla nillitän siitä, kuinka kamalaa on olla töissä, miksen nauttinut hienostorouvan elämästä, miksi sitä tätä ja vieläpä tuotakin! Ja taatusti minua nukuttaa sorviaamuina niin, että voisin jatkaa unia kuuteen saakka illalla jne.

Ihanaa perjantaita kaikille! :)