Tervehdys täältä pelastakaa edes ikiwanhat mapit ry:n pääkonttorista, tapahtumien keskipisteestä.

Jos koet, että 10-50 vuotta vanhat mapit ansaitsevat vielä elää, olet juuri etsimämme henkilö. Tervetuloa tänne pääkonttoriin pelastamaan mappeja! Ottakaa omat telaketjut mukaan, niin voin sitoa teidät mappeihin kiinni.

Oikeasti minulta pääsi spontaani ja hallitsematon huutonaurukohtaus, kun tapasin käytävällä tädin, joka suuri pelastuksen valo silmissään kantoi homeisia pahvisia Mercantile-mappeja turvaan pahan Elman hävityksen kauhistus-vimmalta. Hih, hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset, sanoisi Pepekin tähän.

Tietenkin juuri tänään, kun ilmassa on suuren salarouvatapaamisen tuntua, minulla on maailman pahin tukkapäivä! Siis voi daa! Tukkani on nyt siinä vaiheessa, ettei se ole lyhyt eikä pitkä, vaan kamala välimaastovatkula, roikkuu kuin kesannolla oleva lapanen niskassani. Tietynlaisia kampausliikkeitä tehdessäni saan loihduttua itselleni Mattinykäs-takatukan! Nyt pitäs vielä hankkia jostain kainaloon saakka ylettyvät farkut, ja tunkea collegepaita vyötäröstä niiden sisään niin oisin täydellinen Masa.

Mutta nyt. Minulla on jätepuristimen avain, mustia jätesäkkejä ja kommandopipo. Mapit, täältä tullaan! Hähä.