Tapasin eilen ihanat salarouvat ja ihanan Hektorin ja ihania wanhoja ystäviäni!

Koska jouduin jättämään ihanat salarouvat kovin varhaisessa vaiheessa, niin oletan illan heillä olleen kivan, mukavan ja kostean- ainakin jos päivitystahdin vähyydestä rouvain keskuudessa on jotain pääteltävissä.

Tarkennettakoon tässä nyt varmuuden välttämiseksi, että salarouva on arvonimi, jolla ei ole mitään tekemistä kyseisen tittelin haltijan siviilisäädyllisen statuksen kanssa. Sen verran sukupuoleen sidottua salarouvuus on, että salarouvien salaseuraan ei vielä kuulu yhtään miespuolista salarouvaa, mutta jos oikein sopiva ehdokki lähettää hakemuksen niin salarouvien salainen valintakomissio pitää välittömästi salapalaverin asian tiimoilta. Ja taatusti myös sen vierestä.

Ja jotta maailma olisi todistetusti pieni paikka, samassa salakapakassa rouvain kanssa oli myös nämä kaksi wanhaa ystävääni, joista naispuoliskon tapasin metrossa tällä viikolla ja lisäksi pari sorvikaveriani, joista toisen eräs rouvista tunsikin jne. Enpä nyt sano mitään nimiä tässä, koska sala.

Kiitos kaikille salarouville seurasta! Otetaan pian uusiksi! Lupaan etten karkaa kulttuuririentoihin tai edes Hektorin konserttiin kesken illan sitten.

Hartwall Areenan lipputoimistossa oli sitten käynyt jonkin sortin kömmähdys. Elma-sedän järkkäämää kymmentä kutsuvieraslipuketta ei ollut missään, ei löytynyt paperilippuja, ei sähköisiä lippuja, ei nimeä listasta, ei minun nimellä, ei setäni nimellä, ei esikoiseni, anoppini, naapurin tädin, kissamme.. äh.. nimillä.

Ystävällinen lipputäti soitti ensin E-sedälle ja sitten jollekin toiselle sedälle ja tässähän kävi sitten onni onnettomuudessa. Koska Hektor sentään rakastaa mua ja mitä kaikkea, niin ne liput järkättiin sitten johonkin Hektorin varaamaan katsomon osaan, joka oli varmaan melkein paras paikka koko liiterissä.

Tommy Taabermanni avasi konsertin kaunopuheellaan ja kun iso-heka astui lavalle hän avasi konsertin toivottamalla Tasavallan Presidentin puolisoineen ja tyttärineen tervetulleiksi tilaisuuteen. Vähänkö hei hienoa, oon ollut samoissa kinkereissä Tarjan kaa!

Konsertti oli ihan ookoo, konsertin jälkeinen taksijono ihan kauhea ja yöunen määrä tosi infernaalisen vähäinen, mutta lohdutukseksi itselleni- ei ollut ainakaan krapulaa;)

Kokonaisuudessaan eilen oli siis varsin ihku päivä ja ilta. Valitettavasti pelkäänpä , että nyt sitten koittaa taas parin kuukauden kitukausi, kun missään ei tapahdu mitään enkä näe ketään! Salarouvat! Tulkaa apuun! ;)

Setä-elma lähti takasin Epsanjaan ja tulee sieltä ens viikolla. En aio tehdä viikonloppuna mitään, pitää reenata kitukautta varten nääs.

Ihanaa perjantain jatkoa ihan kaikille!