Törmäsin tänään suhteettomuusteoriaan mitä enemmissä määrin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kävin nimittäin työpaikallani, eli sorvaamossa, osallistumassa erinäisiin paperisodallisiin selontekoihin. Piti täyttää jotain lomakkeita ja vastata esim. kysymykseen että "onko tapaturmalla silminnäkijöitä". Meinasin vastata että "on, yks teini", mutta en uskonut sen kelpaavan paskantärkeille tahoille ja jätin kohdan tyhjäksi.

 

Osuin paikalle lounasaikaan, ja yhytinkin kaikki asioista perillä olevat tahot kalasoppalautasen äärestä. Minä en viitsinyt alkaa taituroimaan ja teutaroimaan lounastarjottimien kanssa, enkä myöskään työllistää ihmisiä saapumiseni vuoksi, joten siemailin kahvia samalla small talkkia harjoittaen.

 

Tietenkin lounastamoon purjehti myös Rouva Täydellinen, joka on niin täydellinen persoona- ainakin omasta mielestään- että Suomen kielen sanakirjaan pitäisi sanan täydellinen jälkeen liittää hänen nimensä. Hän on ihminen, joka osaa kaiken parhaiten, tietää kaiken parhaiten ja jonka mielipiteet ovat aina parhaimpia. Myös hänen vitsinsä ovat kaikista parhaimpia ja juttunsa muutenkin edustavat parhautta. Ja nämä kaikki siis henkilön omasta mielestä. En tiedä yhtäkään sorvikaveria lisäkseni, joka yhtyisi tähän parhaimmuuskuoroon ainakaan ihan täysin rinnoin.

 

Kun Rouva Täydellinen huomasi minut, niin siinä missä muut työtoverini moikkasivat, kysyivät jotain, sanoivat jotain, juttelivat jotain, kertoivat jotain… niin tämä katsoi minua- hänellä ei ole tarpeeksi pitkä nenä, jotta voisin sanoa että nenänvarttaan pitkin, vaan ennemminkin koko naamaansa pitkin ja loihe lausumaan : "no onhan tuokin tietenkin yksi tapa saada huomiota". Ja perään halveksiva vilkaisu käteeni.

 

Just joo kyllä kyllä. En nimittäin muuta keksinyt. Sori vaan Rouva Täydellinen (eli RT) .

 

Kuulin, että hän oli joutunut äkillisesti jätetyksi siippansa taholta. Onhan se tietenkin aivan kauheaa, en minä sillä, mutta pakkoko sitä shokkia on purkaa esim. minuun, tai kehenkään muuhunkaan syyttömään olioon? Mutta siinäpä se juttu juuri onkin! Kun hänen siippansa lähti toisen matkaan, niin tämä RT on siitä lähtien äntyillyt juurikin parisuhteessa eläville naisille!! Jos jollekin pitää katkeruuttaan purkaa, niin eikö vapaalla markkinoilla hilluvat sinkkunaiset olisi potentiaalisempia uhkia? Mitä se meille iän kaiken samaa äijää katsoneille meuhkaa? Onko se kateellinen, kun muiden suhteet jatkuu, mutta hänen ei? Minusta tuo nyt kuitenkin on hyvinkin epäsuhteellista. Eli suhteetonta. Hänen kohdallaan jopa kirjaimellisesti.

 

Ei minua sinänsä mokoman noita-ak.. anteeksi.. työkaverin mulkoilut ja murjaisut hetkauta, mutta ei tuollainen nyt kauhean kivaltakaan tunnu. Ja siksipä olen melkein tyytyväinen, ettei minun tarvitse nähdä häntä ainakaan pariin viikkoon vielä.

 

Minun piti nyt vaan purskauttaa tämä tänne. Kiitos ja anteeks.