Kauhea kitulauantai.

Heräsin yhdeltä ja sen jälkeen olen harrastanut tehokasta koomailua. Kuopus lähti junailemaan villiin länsi-suomeen hiihtolomalle, esikoinen ja keskiölapsi lähtivät jonnekin häröilemään ja olen toisen keskiön kanssa kaksistaan kotona. Täällä on liian hiljaista. Haluan tänne kaikki teinit, tursaat ja roudarit!

Nyt olisi toki mitä mainioin tilaisuus käydä käsiksi esim. kaatopaikkaan, jota myös kuopuksen huoneeksi kutsutaan, pestä pyykkejä, hinkuttaa kaakelinsaumoja, raivata, puunata, hinkata.. mutta kun en jaksa.

Niin- olin eilen aivan spontaanisti baarissa käymässä ja jatkoin vielä kotonakin villiä tenutusta. Kaikki kävi niin äkkiä ja taas oli niin ihanaa kun naapurin sedän ja parin tursaan lisäksi baarissa olikin yllättäen viime viikonloppuiset baariseuralaisrouvat! Huippua.

Kai tämä vetämättömyys on sitten jonkinlainen krapulan aste. Tälläisiä nää seuraavat päivät aina on.. poissa on nuoruudenajan pää pöntössä- episodit.. nykyisin vaan väsyttää. Toisaalta on tämä parempi tila kuin joka reiästä tursuavat ravintoketjun loppuosan tuotteet. Tuskin haluatte tarkempaa erittelyä tästä asiasta?-)

En halua rasittaa teitä valituksilla enempää. Ei tämä ole kuin itseaiheutettua koomaa, joten pulinat pois.

Kivaa lauantaita :)