Aamulla kun heräsin, oli jotenkin aavemaisen hiljaista. Siinä sitten kiskoessani keväisen pirtsakat verhoni keittiön ikkunan edestä , syykin selvis.

Jumalauta etten sanoisi, ja miksen sanoisi. Taivaalta satoi Pirkka-Yösiteen kokoisia rämmäleitä, jotka dumppasi kaiken elollisen äänen (kuten autojen) alleen. Siis voi helvetti, voi helvetinperkeleensaatana. Anteeksi kiroiluni.  Mutta jopa Elma-setä, jota ei yleensä ilmat pöyhi eikä kelit kuumota (siis hermoja tarkoitan) valitti tänään aamulla kun minulle soitti jostain, että nyt melkein alkaa kyllä masentamaan, kun ensin kärsitään pakkasista ja viimasta kuukausitolkulla, niin nyt tämä. Missä on kevät? Siinähän se juttu juuri onkin- ei missään!

Enää en sano ilmasta sanaakaan, sillä olin sanaton vielä aamulla työmatkaliikenteen seassakin. Keli oli mitä oli, ja silti hullut himonussijat olivat sankoin joukoin taas kerran kansoittaneet kaikki pääväylät, sivuväylät ja kas kun ei vielä metroväyliäkin siinä sivussa.

HiNu-termi ei siis viittaa mihinkään seksuaaliseen aktiviteettiin, vaan se on minun nimitykseni näistä joka väliin änkeävistä ja toisten autojen pepuissa kiinni ajavista hulluista. Ne ajaisi varmaan myös oman autonsa pepussa kiinni, jos se olisi teknisesti mitenkään mahdollista)..

Sorvaamossa jatkuu alati hullunevat toimistoemännöintipäivät.

Meillä kun alkaa täällä kohta muutot ja remontit sun muut, niin arvatkaapa, siis pyydän ARVATKAA, kuka on se "Kysykää-vielä-jotakin"- ihmispolo, jolta totisesti kysytään vielä jotakin ja vähän päälle?

Juu, no arvaan että arvaatte oikein. Pentele, miten tyhmiä voi ihmiset olla? Joudun vastaamaan mm. tälläisiin kysymyksiin: Minne voin laittaa vanhan patterin?

Siis ensin tietenkin luulin, että kyse on jostain lämpöpatterista, ja olin jo valmiina vastaamaan, että älä nyt hyvä ihminen laita sitä mihinkään, vaan kytke se päälle- mutta ei- kyse oli YHDESTÄ AA-SORMIPARISTOSTA. Meinasin vastata kyllä että työnnä se vaikka persiiseen!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sitten kun täällä on joillakin hullahtaneilla ihmisillä se kauhea säästövimmavaihe päällä, ja kaikki paska, siis iänkaikkisen wanha ja arvoton sälä pitäisi säästää! Kuka haluaa roudata sittemmin myöhemmin uudenkarheisiin toimistohuoneisiinsa jotain mätämappeja ja liiskalehtiöitä? Kysyn vaan? Perkele, tulen hulluksi.

Koska tämän yltiöpositiivisen ja sivistynyt-kielisen postauksen aikana ei ikkunanäkymässäni ole tapahtunut mitään muutosta , vaan edelleen sataa painavia ja litimärkiä räntä-pirkka-yöjuttuja, niin päätän näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

Mikäli remontti/muutto/tietotoimisto ja mihin patteri kuuluu ja mihin joku on laittanut sen ja säilyttäkää mapit-kansanliiketoiminnaltani kerkeän, niin saatan yrittää kirjoittaa jotain positiivisempaa myöhemmin. Jos vaikka ilmassa olisi tapahtunut jotain muutosta. (ah haha, sarkastinen vitsihauska-iloittelu lausahdus oli tuo) .