Mahtavan Mukavaa Maaliskuuta (Myylle Marraskuuta;)) Miljoonille "Mulkkaajilleni"!  Mummoille, Mammoille, Muksuille, Miehille, Mimmeille, Mammanpojille, Mediapersoonille, Maalaisille, Mopoilijoille, Mainosmiehille, Merkonomeille, Misseille, Moppaajille, Muukalaisille., Matille, Merv..

Mutta arvatkaapa mikä on epäreiluuden maksimointia? No se, kun olen kuullut niin monien kehuskelevan, kuinka päivät ovat pidentyneet. Hitsi vie! Mäkin haluan! Mun päivät on ihan samanmittaisia edelleenkin kuin kuukausi sitten!

Ihan pöljää olla taistelumielialaisena täällä sorvaamossa. Eilen kertomaani juttuun sen verran lisäystä, että itse isopomo tuli eilen iltapäivällä juttelemaan kanssani, ja minähän kerroin sille just miltä musta tuntuu. Että tuntuu ihan daijulta tuntea olevansa syyllinen johonkin, vaikken minä itse ole itseäni mihinkään ylentänyt! Enkä tehnyt mitään. Sorvannut vaan kiltisti vuosikaudet, ja kerrankin kun sitä halutaan jotenkin palkita tai jotain, niin eihän se nyt voi kaikille sopia. Alan marttyyriksi! Kuolen sorvini puolesta! Äh.

Kotona oli eilenkin kaikki koolla, paitsi kaksi. Isotyttö (no johan nyt koodinimen keksin) ja koira ovat landella. Kurssimuotoinen iltalukio kun joustaa eikä läsnäolo koululla ole niin justiinsa, kunhan kurssit tulee hoidettua. Mut ihkua kun perhe on jotenkin taas niin ihanan dynaaminen ja nuorekkaalla tavalla mukaansa tempaava! Sammaleinen, ehkä jopa hieman villanmakuinen!

Ei mulla kyllä nyt mitään muuta sanottavaa ole, jos oli ollenkaan. Ei siis muuta kun kivaa keskiviikkoa! :)