Pälkähtipä päähäni juolahduksenomaisesti pari asiaa, jotka haluan ehdottomasti teidän kanssanne jakaa. Tai ainakin kertoa.

Ensinnäkin: mä en pääse Kauran blogiin! Tai pääsen satunnaisesti, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun yritän kommentoida, tulee jotain permission-ongelmia. Hei Bloggerin Veijo hei! Ei peppu nyt niin paha sana ole,että sen takia pitää alkaa pullikoimaan, eihän?

Toiseksensa: Viime viikolla kuolleesta Ville-hiirestä tuli isä. Tai eihän siitä mitään tullut, kun vainaja on, mutta sen rakkauven siemenet sikisivät, ja hyvin oli poika niitä kylvänytkin. Leskivaimonsa, jonka kanssa Villellä oli asumusero, synnytti viikonloppuna 10 nakkia! Villen vaimoke asustaa siis lasten kaverin kotona, ja Ville kävi vähän siellä kylässä, ihan lisääntymistarkoituksessa.

Kun nakit ovat kasvaneet vähän makkaroimmiksi, annamme yhdelle puoliorvolle uuden kodin.

Kolkkijutska: Tyttäristäni wanhimman paras ja virkaiältään wanhin ystävä lähti viime yönä Japaniaan 10 kuukaudeksi! Nyt olen sitten ollut it-äiti, ja lohduttanut tytärtäni, joka "ei voi enää kenenkään kanssa kattoa huonoja leffoja ja syödä pahoja karkkeja" messenkerin välityksellä. Lupauduin olla käytettävissä, mitä huonoihin leffoihin ja pahoihin karkkeihin tulee. Tosin nukahdan kuulemma kuitenkin kaikkien leffojen alkumetreillä ja karkkejakaan en varmana syö, koska oon kuitenkin aloittanut juuri jonkun super-hypermegalaihiksen. Mutta tarjouduin kuitenkin!

Nelkki: Maata näkyvissä! Ulkona oli lumiraja vetäytynyt talon seinustalta, paljastaen paljasta pintaa. En voinut vastustaa kiusausta, ja naputin lenkkarin kantapäällä vähän enemmän jäätikköä pois. Sitten lopetin kun arvelin sen näyttävän daijulta. Kun arvelin, ettei kukaan näe, potkaisin ränniä, jonka ulostulo-aukosta näkyi hirvittävän iso jääpökäle. Sinne se jäi vielä- mutta ehkä tänään vielä ummetustohtori Hullu Elma käväisee vielä avittamassa tilannetta...

Täältä tähän.