Viime yönä podin taas unettomuutta! Hemmetti tämähän ei käy päinsä, ja teen valituksen, kunhan vaan ensin keksin että minne.

Heräsin palaneen käryyn. Valppaana vainukoirana kuljeksin sitten yöllä pitkin asuntoa nenä pitkänä nuuhkimassa, mutta ei meillä missään palanut, onneksi. Tarkastin jopa lastenhuoneet silläkin uhalla, että saisin vihaisen teinin kimppuuni. Öisin olen välillä hullunrohkea. Mutta taisi Elma-setä nähdä vaan jotain kuumia unia.

Mutta kyllä tulee kalliiksi yön valvomiset. Minä pistin koko asunnon sisustuksen uusiksi mielessäni, kun ei muutakaan tekemistä ollut. Kieltämättä sain ihan nerokkaita idiksiä, ainoa vika on vaan, että tarvisin parikymmentä toimintatonnia, remonttimiehen ja maansiirtokoneen niiden toteuttamiseksi.

Sorvaamossa on varsinaiset hiirenpäivät loppuviikon. Hypimme täällä pöydillä ja pöytien alla ja vaikka missä paikoissa, kun kaikki kissat, eli pomot on pois. Tosin täytyy kyllä sanoa, että tämän vertauskuvan käyttäminen on aikamoisen suuri loukkaus kaikki maailman kissoja kohtaan- joten vedän tämän sananparsilauseen takaisin ja tyydyn sanomaan, että lokoisaa on kun kaikki tärkeilijät tekevät itsejänsä (miten tämäkin sana oikeasti taivutetaan) tärkeiksi Tampereella jossain tärkeilyseminaarissa. Aion käydä koko Internetin läpi tässä parin päivän aikana. Ei mikään suuri urakka, ei :)

Joten, minä en mene klemmareita järkkäämään, minä menen Internettiin.

Kivaa keskiviikkoa itse kullekin !