Uusi ryhdikäs raitis-Elma täällä moi!

Jauhanpa vielä muutaman rivin siitä, mistä eilen kirjoitin.

Niinkuin sanottu, juon harvoin- mutta silloinkuin juon, juon humalahakuisesti. Iän myötä kankkusista tulee megalomaanisia, ei mitään pöntönhalailuja vaan kokonaisvaltaisia sielun ja syövereitten myllertävä kaaostila.

Ehkä tuota kankkustakin suurempi hälytysmerkki on, että muistini pätkii ja tekee tepposia jo vähäisemmänkin lipittelyn jälkeen. Lisäksi motoriikkani on mitä sattuu, vaikka tietenkin tietyssä tilassa olen juonut itseni notkeaksi ja elastiseksi- omasta mielestäni.

Sain eilen vision, joka pönkittää kaikista eniten päätöstäni lopettaa örvellys.

Elma-sedän jalka naksahti kerran rajussa ulkosählypelissä taloyhtiömme kentällä. Menimme näyttämään jalkaa Malmin sairaalan ensiapupoliklinikalle, jonka odotushuoneessa istuimme tuntikausia.

Paikalla oli monta örveltävää naishumalikkoa, jotka istuivat naamat mervinykäsiksi valahtaneina, kännissä ja verissäpäin odottamassa paikkaukseen pääsyä..

Minä voisin olla sellainen! Naama mervinä örveltäisin muistamatta lainkaan, minkä akrobatiasuorituksen seurausta vammani olisivat... HYI HEMMETTI! Ei!

Muihin aiheisiin: Perheeni on kasvanut tilapäisesti. Nyt se kummityttäremme, lastemme serkku, se , jota elämä ei ole silkkihansikkain kohdellut, asuu tilapäisesti meillä. Kun alkkis-äidin ikeestä päästyään hänen riesanaan on nyt paha äitipuoli ja vieläpä pahan äidipuolen paha aikuinen tytär, niin pakoturvapaikka löytyi meiltä. Lapsen isän kanssa sovimme, että olkoot nyt muutaman päivän. Vaikka tyttö haluaisi jäädä meille pysyvästi. Mutta ei se taida ihan noin vain onnistua.

Eilen illalla- koko päivän itseäni piiskattuani, annoin itselleni luvan lösähtää telkkarin ääreen. En tiedä, onko Maikkarin kyllästymiseen asti rummuttama Tanssii Tähtien Kanssa ohjelma tarkoitettu sketsipläjäykseksi, mutta ainakin meillä kotona hirnuttiin ihan hevosina ohjelman aikana. Ihan okei saunanjälkeen-ohjelma!

Nyt olen sorvaamossa, eikä tunnu miltään. Siis ei ees ota pattiin.

Hyvää maanantaita kaikille:)