Huh huijaa ja hyvänen aika millainen yö onkaan takanani.

Nukuin varppina ja valehtelematta varmaan vain noin tunnin. Yö kului suurimmaksi osaksi kieriskellessä, ja kieriskelyn ohessa pakaroiden väliin junttaantuneiden kalsareiden vapautusyrityksissä.

Nähkääs kun minua repi, raateli ja kalusi sapelihammastiikerilauma. Ne repivät vatsaani ja selkääni ja lopulta alkoivat penteleet vielä kaluta lonkkaluitani. Kun ne viimein jättivät minut rauhaan, niin valuttivat vielä viime tekosikseen ylleni jotain kiimaferomonia niin, että ne vaivaiset hetket kuin sitten nukuin, näin jotain perwoja pornounia.

Niin, nämä tiikerit eivät olleet siis mitään unta, vaan minulle äityi niin saatanallinen pms-fyysinen kipu, että tuntui juuri tuolta kuin tuossa edellä kuvasin. Minulla ei yleensä ole minkäänlaisia oireita ikinä, ja nyt tämä vuosien oireettomuus sitten kostautui. Oli muuten gauheeta. No nyt on tiikerit kalppineet jonnekin huitsin nevadan viidakkoon, ja minua vähän niinku nukuttaisi.

Vaihdoin taas simpukkapohjan takaisin, vaikka tuore kesäaika puoltaisikin aurinkopohjallista. Mutta niin kauan kun autoa pitää aamuisin skrabata jäästä vapaaksi, niin kesäaika ei paljoa pöyhi. Niinkuin se ei pöyhi kyllä muutenkaan. Mutta jos hermostutte tähän sivupohjien sekakäyttööni, niin huutakaa siitä minulle.

Täällä sorvaamossa taas muutamat valittavat kuinka elimistö on sekaisin kun kelloja taas siirrettiin. Miten niin taas? Tai no, onhan siitä tietenkin vasta puoli vuotta kun niitä viimeksi vatkattiin, jotta onhan tää nyt tietenkin yhtä kellojen siirtelyä koko elämä. Mihinköhän noikin tädit niitä kellojansa on oikein siirrelleet? Olkkarista korttelin ympäri kolmoisslutseja samalla suorittaen? Ilmeisesti vähintään, kun noin rassaa.

Katoin eilen taas telkusta Tanssii tähtien kanssa-ohjelman, ja ihmettelin miksi suosikkini Kristiina Elstelä on niin valju. No nyt selvisi syykin. Sen poika oli kuollut äkillisesti edellisenä yönä :/ Ihmettelen myös, miksei sitä puunaama-kekeä ja hutsahtava-helenaa saada sieltä ulos kulumallakaan.. Oho, sanoinko vähän rumasti? Anteeksi kovin.

Nyt on niin, että mua kutsuu klemmarit. Joten mukavaa maanantaita kaikille :)