Haluan ehdottomasti jakaa tämän onnen kanssanne! Ja te taatusti ette mitään muuta niin kiivaasti haluakkaan kun jakaa tämän kanssani!

Minulla on ongelmatissit. Tai oikeammin kaupat ovat täynnä ongelmatissiliivejä. Minun on ihan älyttömän vaikeaa löytää tosi hyviä tissiliivejä. Ympärysmittani on liian pieni  öbaut metrin ympärysmitalle , toisaalta bosani liian suuret sellaiselle ympärysmitalle joka olisi sopiva muuten mutta kupit taas eivät, toisaalta tissini on liian pienet, ympärysmittani liian suuret... siis ympärysmittani ja tissieni koko eivät kohtaa missään kohtaa.

Joko ne ovat aina liian kiristäviä, tai tissit pursuaa kupeista ulos tai aina jotain ongelmaa on ja tunnen tissiliivieni läsnäolon koko ajan tavalla tai toisella. Siksipä kotona olenkin aina riehakas riipputissi ilman mitään liian löysiä/kireitä/hankaavia/pois päältä putoavia kapistuksia.

Viimeksi löysin suht täydelliset tissiliivit myyjän avustuksella. Hän mittaili rauhasiani ja ympärysmittaani ja kiikutti erilaisia tissinpeittimiä sovitukseen. Mutta yksi vika näissäkin oli. Vaikka olkaimet ois säätänyt mihin kohtaan tahansa, niin aina ne joko painoivat tai sitten valuivat alas. Kokoajan piti olla nykimässä niitä.

Tänään hokasin, että ne olkaimet saa pois, enkä silti ole nelitissi. Tajuutteks, eivät ole valahtaneet tai pyörähtäneet esim niin, että mulla olisi tissit nyt ikäänkuin selässäkin. Tai mahassa. Tai kurkussa. Tai..

Nyt on aivan mahtava ja onnellinen olo. Melkein kuin ilman! Että voi pienestä olla kiinni täti-ihmisen onni ja autuus.

Kun lapseni olivat Muumi-iässä, niin he nimesivät yhdet valkoiset tissiliivini "yksinäisiksi vuoriksi", koska Muumeissakin oli sellaset. Siis vuoret. Ei tissiliivit. Eh heh heheh.